Høyre, Ap og Venstre elsker EU

Publisert 1.3.2023
Foto: Colourbox
Ytring.

Norge er i dag heldigvis ikke medlem av EU, men snikinnført gjennom EØS-avtalen. De fremste representantene for EU i Norge er statsminister Jonas Gahr Støre og Høyre-leder Erna Solberg og Venstre – og husk at ingen av de har gitt opp kampen for at Norge skal bli medlem i EU. De har derfor utviklet et strategi for å gjøre Norge mest mulig avhengig av EU ved å integrere vårt samfunn tettest mulig inntil det indre marked i EU, samtidig som de godtar direktiver og traktater mellom Norge og EU.

Under dekke av at Norge er avhengige av EU og EØS for å få solgt varene våre så tilpasses Norge stadig nærmere EU. Denne tilpasningen går bare fortere og fortere uten hensyn til hva den norske befolkningen mener om denne overnasjonaliteten. Et nei er aldri et nei, bare en omvei. Det er først ved et ja, at det aldri åpnes for omkamper.

Jeg kan ikke sitte stille å se på at dagens stortingspolitikerne godtar alle lover og direktiver fra EU når vi, folket, ikke vil det. Hvor lenge skal vi la stortingspolitikerne uhemmet fortsette å tilpasse Norge til EU før mange nok av oss reagerer – og hvor mye skal vi som nordmenn i fremtiden få bestemme i Norge?

Og bare så det er sagt: Norgesdemokratene i Norge er et klart Nei til EU-parti – og vi er derfor imot EØS, Schengen og ACER. Vi trenger nytt blod på Stortinget i 2025 for å få tilbake kontrollen og selvråderetten over eget fedreland før vi blir helt slukt opp av Brussel.

Vidar Kleppe
Bystyre – og fylkestingsrepresentant for Norgesdemokratene