Høyre burde dele skjebne med KRF og MDG

Publisert 17.9.2021
Foto: Wikimedia

Ja det var på tide. Denne regjering har nok å henge i for å reparere det Solberg regjeringen har ødelagt. La den siste Solberg regjering være en skremsels propaganda, aldri mer. Nå må man få denne H. med Erna Solberg ved roret under sperregrensen. H. burde her dele skjebne med KRF. og MDG., men også FRP. burde dele denne skjebne. Det sies at FRP. er for senkede skatter og avgifter, men de har klart bevist at de har også løyet på det punktet. Jeg håper at den nye regjering vil følge Grunnloven. Støre har aldri før prøvd seg som regjeringssjef i Norge.

Det sies at taxinæringen må tilbake til og kontrolleres med sentraler. Nå er taxinæringen totalt ødelagt. Spørsmålet er hvor lang tid vil det ta å få dette reparert, om det noen gang går an. Tidligere var taxinæringen gjennomsyret av korrupsjon. Denne korrupsjonen ble avløst av annen kriminalitet som skatteunndragelser, salg av smuglervarer, foring av kunder til bordeller, spesielt i Oslo og Bergen. Nå er altså taxinæringen helt ute av kontroll, satt flere hundre år tilbake og det har altså Solberg regjeringen klart på 8 år. Så gratulerer Erna Solberg. Under Solberg regjeringen har det blitt flere fattige i Norge. Denne regjeringen har holdt pensjonistene nede.

Egentlig burde så absolutt Solberg bli stilt for riksrett sammen med Siv Jensen for med gavmild hånd servert EU mer av norsk suverenitet. Det var kun en so var verre enn Solberg og det var Gro Harlem Brundtland som meldte Norge inn i EØS. Dette til og med uten noen folkeavstemning som er påkrevet etter Grunnlovens § 49. Dette altså selv om Grunnlovens §1 sier klart nei til noen union eller del union som EØS er. Altså noen sier at EØS er en handelsavtale, men det er ikke det. Den eneste avtalen som kan inngås med fremmede makter er en fri handelsavtale, ingen ting annet.

Hva så med sykehusene i nord. Norge er ett lite land, men i nord er landet lite, men samtidig stort. Finnmark trenger sykehus både i Alta, Hammerfest og også Kirkenes. I klimahysteriets navn trengs jernbanen en skikkelig opprusting med dobbelt spor fra Oslo til Kirkenes slik at det kan gå jevnlige godstog på strekningen, uten unødvendig stopp. På den måten kan man stoppe unødig trailer trafikk på vegene og med det spare mange liv i unødige ulykker og mindre slitasje på vegene.

Med dette krever jeg at mitt forslag her blir lagt ut til folkeavstemning. Dette krav etter Grunnlovens § 49. Man kan også gjøre ett samarbeid med Russland om bygging av en slik jernbane.

Hans Bauge 
Samfunnskritiker