– Hurra for fredelig norsk kultur

Kristiansand. Publisert 24.5.2017

Av Vidar Kleppe, Politisk nestleder for Demokratene i Norge
Arkivfoto: JH Media

Det er bra at ikke alle nordmenn legger seg flate og applauderer for «fargerikt fellesskap» og innvandrer-kulturen. Alle nordmenn, som har gått i norsk skole, vet veldig godt at vi har en rik kultur i Norge som vi må ta vare på. Vi har en rik kultur i Norge Innenfor demokrati, likeverd, sang og musikk, kunst og kultur – generelt all vår skikk og bruk.

At norske elever i vår tid ikke får høre det samme som foreldre og forfedrene fikk, skyldes naturligvis at svært mange av våre lærere i dag hører med til koret som lovsynger alt dette som kommer utenfra, i stedet for å være trofaste mot vår kulturarv, vår historie, og vår egenart som nordmenn. Men skulle det bli slik at vår kultur virkelig må smuldre bort og blekne, til fordel for muslimenes kultur, blir vi satt minst 1000 år tilbake i tid!

Med et manns-dominert samfunn, et svært undertrykkende kvinnesyn, og hvor homofile og lesbiske er sett på som en dødssynd, hvor demokrati og menneskerettigheter er fy fy, og en tvangs-religion uten frelseaspekt, og hvor menneskeliv er null verd – du er mer verdifull som død. Et «lov»-system hvor halshugging, fingre, hender m.m. kappes for bagateller, og hvor steining til døde hører med! En «kultur» hvor terror, makt, vold, og «dø for saken» er rettesnoren i kampen mot oss vantro. U-kultur, eller fullstendig mangel på kultur i det hele tatt, slik vil vi aldri ha det. Hurra for fredelig, norsk kultur, sier jeg.