Hva feiler dem på Løvebakken og i Regjeringen?

Publisert 6.6.2024
Foto: Sfm.no

På grunn av vårt medlemskap i EØS – underlagt EU -, kommer det stadig nye direktiver og pålegg fra Brüssel, som Norge ikke slipper unna. Nå ser det ut til at drivstoff-prisene er på vei opp, mange steder rundt 26 kroner pr. liter. Og EUs mål ligger an til ca. 40 kr literen for fossilt drivstoff. Folk skal tvinges til å kjøre elbil. Er nå elbilen så miljøvennlig?

Hvis ikke norske topp-politikere snarest våkner opp av dvalen og begynner å jobbe for folket som valgte dem, går det nedenom og hjem for den livsviktige transportnæringen, og folk må la de absolutt nødvendige bensin- og diesel-bilene sine stå. Våre styresmakter driver med ren populisme! Forstår ikke de som leder Norge at nå MÅ vi UT AV EØS, og dermed EU? Slik at både drivstoffpriser for norsk produsert bensin og diesel flater ut mellom 12 og 18 kroner, og strømprisene blir som i «gamle dager»! Med slutt på EØS, skal også ACER-avtalen makuleres! Vi må bli herrer i eget land, og dermed hedre vår Grunnlov!

Samtidig er bompenge-systemet – også de spinnville Oslo-pakker 1, 2, og 3 – en SKAM for Norge med verdens største oljefond m/avkastning! Vi må stemme inn parti(er) som forstår galskapen som rir Norges bilister, og som er villig til å bruke landets rikdom til å bygge Norge, – og slutte å plage transportarbeiderne og vanlige folk med umoralske tyverier «i klima & miljøets navn». Den største bløffen i vår tid! Iscenesatt av bl.a. MDG, som vil at folk skal sykle og reise kollektivt. Skjær kommunisme fra det gamle Sovjet! Vil vi ha det slik?

Norge UT av EØS, og VEKK med hele bompengesystemet – landeveis-tyveri satt i verk av griske og maktsyke politikere i kommuner og på Løvebakken! Nok er nok for lenge siden! Få demokratiet og selvråderetten friskmeldt og på beina igjen – snarest! Vi må slutte å logre med halen for maktsyken i Brüssel!

Terje Haugom, samfunnsdebattant.