Hva feiler enkelte politikere?

Publisert 20.11.2023
Foto: Sfm.no

Jeg satt ved datamaskinen en dag og så på VG-tv. Det haglet med kritikk mot Hamas sitt terrortiltak den 7.okt. 2023. Man hørte mennesker i ren protest mot innslagene fra talerstolen, og man ble bare så fryktelig sinna på disse urokråkene som hylte og skreik. Man kunne nesten høre at banneordene flagret i veggene på Stortinget. Makan til oppførsel skal man lete lenge etter. Det minnet litt om en oppstandelse i Italia for noen år siden.

Altså, man fikk et inntrykk av at her forherliger særlig partiet Rødt det som Hamas har foretatt seg og som det klart fremkom detaljer i, men som dette partiet stilte opp med både kritikk og i palestina-skjerf for å få fremført sin planlagte forherligelse for! Man blir nesten matt av svært mye mindre. Den eneste som klart kom med sannheten her var Erlend Wiborg fra FrP. Der fikk man rene ord for penga!

At ikke politiet som skulle være så svære kom Stortinget til unnsetning er for meg en gåte. Jeg tenkte der og da at hadde jeg hatt muligheten til å komme til orde, da hadde nok Erlend Wiborg sine uttrykk blitt ganske så smal i forhold. Spørsmålet ville heller da blitt om man fikk sagt det man hadde kunnet si. Alt dette bunner vel ut i en ting man ikke kan si årsaken til, eller?

Ellinor Nerbø