Hva gjør statsminister Støre nå?

Publisert 29.10.2021
Pressefoto (Stortinget)

Han sa før valget «vanlige folks tur». Hva ble så dette til? Joda, det ble aller først skyhøye strømpriser, matvarepriser, bensinpriser, dieselpriser , og så skal renter opp en stor del. Hvor høyt skal Støre legge den listen før hele Norge ramler sammen som et korthus?? Alt dette går ut over næringslivet, reiselivet, kollektivtransporten, ikke bare de som kjører bil eller kjøper seg den maten de trenger.

Minstepensjonister har nå fått enda lavere kjøpekraft, og trygdene som skulle heves betraktelig ble til en flopp. En floskel som ble til ingenting. Også de får nå merke hva dette idiotiet politikerne holder på med fører til. «Alle skal med» sa han men det ender med at alle skal NED!! Altså the great resett, fattigdommen kommer til å råde. Stakkars den som ikke da har noe i reserve, om man får tilgang til å bruke det da. Dette har vert sånn helt siden krigen i de regjeringer som AP har hatt styringen med, eller styrt sammen med, som i det store og hele har hatt med SV å gjøre.

Det er lenge siden SV hadd en fritt-talende representant slik de hadde med Hanna Kvannmo. Hun satte stolen til riktig bord. Der har SV i dag svært mye å lære! Etter henne kom så Carl I.Hagen med tungen på rett plass. Støre blir bare en liten flis i forhold. Nettopp med grunn i at vi nå bare har broilere i politikken, så har jeg sluttet å stemme, for der er ingen å stemme på. Jeg stemmer ikke på «barnhagestudenter»!!

Ellinor Nerbø