Hva kan dette være for noe?

Bergen 4.10.2016
Av Terje Haugom
Illus.foto: Colourbox

Blinklys & intelligens! Det å delta i trafikkspillet, forutsetter at spillets regler følges! Dvs. at det forutsetter en viss intelligens og evne til å delta slik regelverket tilsier. Hver eneste dag er drevne sjåfører vitner til juksemakere i trafikken – som blåser i reglene for bruk av blinklys! De skifter felt, svinger av, passerer rundkjøringer m.m., og blåser i å varsle medtrafikanter hva og hvor de har tenkt seg – slik regelverket helt tydelig sier.

Stakkars alle dere juksemakere, som gir blaffen i blinklyset. Hvordan klarte dere å komme dere gjennom skoleverket, og hvordan klarte dere å ta sertifikatet i det hele tatt? Hvis alle dere som ikke har evne til å forstå hensikten med å bruke blinklys heller lot bilen stå, og brukte kollektiv-transporten, så ville MDG og gjengen i rådhuset – og alle vi andre – bli happy!
Biltrafikken ville bli kraftig redusert, og de som fortsatt kjørte bil, var dem som fulgte spillets regler, og således ikke påførte hverandre irritasjon, frustrasjon, bulker og knuste glass! God tur med buss & bane!

Redaktørens merknad:

Hver eneste dag kan man i bl.a. grensebyene Halden og Strömstad bevitne mye grov uansvarlig kjøring. Null bruk av blinklys, rennefart inn i rundkjøringer osv. (Hei til spesielt billister fra Østfoldbyene). De andre må gjerne også bli sur – særlig de med fire ringer i fronten (jeg har like mange under panseret i min Skoda med 168 HK Audi motor og to rør bak), for det er faktisk de som synder mest, og etter dem kommer de med BMW og Mercedes, som tror at de eier veien og alle må bare vike unna. Det er skremmende mange kvinner bak rattet på slike biler, som overhodet ikke bryr seg – selv med små unger i bilen. Det er slike slaskebillister politiet burde drive klappjakt på, og gi dem en saftig lærepenge, så kanskje de en dag sluttet med på være idiot bak rattet. Red.