Hvem er «DE ANDRE» på galluppen?

Publisert 16.8.2021
Foto: Sfm.no (Illustrasjon)

Pensjonistpartiet er fremdeles under DE ANDRE til tross for at PP  på siste gallup var like store i Sør-Trøndelag som Venstre og  Krf. De Andre hadde på en tidligere måling  5.6% som var en fremgang på 3.2%.

Verken journalister i Adresseavisen eller NRK hadde da tallene for Pensjonistpartiet, men jeg klarte å få tak i disse uoffisielle tallene.

I dag 13. august (1 måned til stortingsvalget) skjer det samme. Journalistene i disse mediene har ikke tallene på De andre.
En ny henvendelse til Norstat viste at Pensjonistpartiet hadde 2.3% og var nesten like store som Venstre og Krf. Er det ikke naturlig at velgerne får vite dette?

Svein Otto Nilsen
Førstekandidat på Pensjonistpartiets stortingsliste i Sør-Trøndelag

Redaktørens merknad: Gjennom flere år har også sfm.no påpekt den åpenbare uretten som de mindre, men dog lovlig registrerte politiske partier i Norge, blir utsatt for ved hvert eneste valg. Norges MSM (Main Stream Media), er med på å bekrefte at vi fortsatt ikke har et ekte demokrati i Norge. Å hevde noe sånt er det reneste sludder.

Ethvert parti som med loven i hånd kan stille lister til et stortingsvalg, burde også automatisk ha en lovfestet rett til å få slippe til i særlig de to kanalene som kaller seg, eller etter norsk lov defineres som allmenkringkastere (??). Da mener vi TV2 og NRK – både lokalt og sentralt. Det å bevisst la være å informere om et parti, og/eller direkte feilinformere om et partis prosenttall under en valg kamp, kan ikke sees på som annet en ren råttenskap.

Norsk «toneangivende» (?) presse angriper også ofte andre stater i verden for manglende pressefrihet og ytringsfrihet. De aktuelle redaktørene burde se seg selv i speilet, hver eneste morgen, før de drar på jobb. Og når den samme pressen til og med knebler andre frie medier i Norge, da bør de ikke skrike for høyt opp om despoter som ham som fortsatt tviholder på makten i Hvite-Russland. Det blir rett og slett for dumt spør dere oss. Godt valgt ønskes også Pensjonistpartiet. Red.