Hvem fyrer av først, Putin eller Trump?

Publisert 6.2.2019
Foto: Colourbox

Nå ser vi en utvikling i våpenkappløpet som ikke er pent. Samtidig så har man tullingen i Nord-Korea som man heller ikke vet hvor man har hen. Nå tenker jeg at vi vil få et våpenkappløp som vi aldri før har sett.

Selv har vi neppe lengre noen hjelp i NATO nå som Trump fraskriver seg å hjelpe de som er allierte om de trenger hjelp? Hva sa jeg om Trump og andre statsledere når Trump vant valget? Noen tenker vel slik at å holde hodet kaldt hjelper, men det er aldri så sikkert det.

Ellinor Nerbø

Redaktørens merknad: Det er en farlig utvikling vi er vitne til. At et fåtall personer skal ha makt nok til å sette hele verdensfreden i fare, viser at det er på høy tid å frata slike statsledere en god del av makten de har klart å tilegne seg. Man løser ingen konflikter ved hjelp av atomvåpen. Bruk av den slags fandenskap vil ødelegge absolutt alt liv på jorden . Og hvem har da tjent på slik bruk? Absolutt ikke en sjel, for da er de borte alle sammen. Da hjelper det ikke å ha 5 milliarder svindler kroner (?) på konto, en villa i et fasjonabelt strøk i Hollywood i California, en sommerhytte med lystyacht i Honolulu på Hawaii, en vinterhytte i Aspen i Colorado, en BMW med over 400 hester, eller en Audi SUV med både det ene og det andre. Red.