Hvor er det blitt av FrP?

Publisert 7.8.2019
Foto: Sfm.no

Du var i mitt hjerte 3 da jeg som ung så gode gamle Carl Ivar på TV. Hvor er du, partiet som kalte en spade for en spade. En mann er blitt en tøffelhelt. Det norske folk applauderer inn sin egen undergang. Hvor er du FrP som tar ett oppgjør med dette! Må innrømme FrP at med tiden har mitt hjerte.

De sier gammel kjærlighet ruster ikke, men da skal det mer til en et blaff fra Sylvi Listhaug! Hvor er du FrP? Kan du få våre hjerter til å gløde igjen. For mange gjør vondt å stemme på Sp, eller et små-parti, men kjærligheten må være gjensidig FrP: Det norske folk ønsker å gjøre dere til Norges største parti !

Alt som skal til er å vise at Fedrelandet er viktigst, si klart Nei til EU, EØS ut av Shengen og få kontroll ved våre grenser. Og ikke minst være ærlig om at dere har gitt opp Nei til bompenger. Hvis ikke dere FrP, klarer å få gløden tilbake hos nordmenn, kan dere miste all vår kjærlighet, og nordmenn blir nødt til å starte ett nytt parti, eller samles om et av alternativene, eks. Demokratene. Vi vil ikke være en nasjon av pyser. Vi vil gjøre Norge stolt igjen!

Jan-Ove Fromreide