Hvordan skremme og hjernevaske

Publisert 28.2.2020
Foto: Sfm.no

Nå begynner jeg å gå trett av fanatikerne som mer eller mindre har overtatt styre og stell i mesteparten av verden, eller er det fremdeles noen tenkende mennesker igjen på denne planeten? I Norge begynner jeg å tvile. La oss ta dette partiet MDG. Dette partiet som har fått det for seg at jorden går under om ikke folk begynner å sykle i stedet for å kjøre bil, for den forurenser og er da med på å ødelegge atmosfæren. De kommer her så kjekt og påstår at klimaendringene er menneskeskapt. Medlemmene av dette fanatiske partiet har glemt lesekunsten, eller har de det? I historien har vi kunnet lese at siden jordens barndom har det stadig vært klimaendringer, til og med lenge før menneskene satte sine ben på denne planeten.

Jeg er svært skamfull av å være Norsk statsborger, når det er så mange idiotier som lar seg hjernevaske. Dere lar dere lede av fanatikerne tilhørende MDG. Med sine holdninger går de for å ødelegge Norge. MDG ønsker å bruke opp oljepengene for å redde verden. Redde verden? Hvordan skal lille Norge klare det, å overstyre Gud. Nå må det norske folk våkne av dvalen. Om fanatikerne i MDG hadde fått sin vilje, hadde det når dagens ungdommer skal gå i pensjon, vil det ikke i det hele tatt være penger igjen til det.

I politikken er det klinke klart, at om 51 % prosent støtter fanatikerne, er det nettopp det som vil skje. De som blir for gamle til å jobbe, men pensjon får dere heller ikke, for dere har da støttet et parti som i sin higen etter makt, at de bløffer det norske folk med jordens undergang, om ikke de får viljen sin.

Jeg har selv vært i telefonintervju med dette MDG, som har fått to navn, partiet for fanatikerne, eller Miljø partiet de gale. Jeg spurte dem rett ut om de i det hele tatt har fulgt med i timen på skolen, eller om de har satt i gang dette hysteriet, fordi folk er lette å lede. Når folket fores med skremsels propaganda. Mange mennesker er lette å skremme, slik som MDG og Thunberg nå har drevet med lenge.

Svaret jeg fikk fra MDG, var at de har hørt mine meninger. Jeg svarte da at historien forteller sitt soleklare språk om jorden, hvordan kloden har skiftet fra varmt til kaldt. Dette har ingenting med utslipp å gjøre. Det var ikke noe annet som skjedde, enn at damen gjentok seg selv. Det forklarer veldig klart hva slags parti det er snakk om, hvor elendig de klarer å debattere for sin politikk. Ingen der klarer å debattere. Det eneste de klarer er å så frykt i befolkningen, ikke noe annet.

De har fått med seg regjeringspartiet Venstre på denne dansen. Uansett hvordan de klarer å få landet i å kutte i oljeutvinningen, om de skulle klare det, vil dermed ikke Norge ha noen inntekt, annet enn at folk måtte punge ut med 50 % i skatt, for alle andre næringer ble ødelagt da olja ble funnet, industrien flagget ut til andre land, som følge av de stive avgifter. Regjeringen gir millionærer skattelette, for de tror at da vil disse starte næring i Norge. Tror regjeringen at folk er dumme? Får de skattelette, får de mer å rutte med, men ingen flere i jobb, nøden i Norge blir ett faktum, for folk flest. Erna Solberg prøver nå å få goodwill i EU og eller FN, for å få en toppjobb der og får og få det til, bruker hun glatt folkets penger. Statsminister Erna Solberg har brutt både Grunnlovens §§ 1 og 49.

Hans Bauge