Hvorfor vil Solberg ha frimurere i regjeringen?

Publisert 27.4.2020
Foto: Wikipedia

Hvor mange har sittet i regjering og styrt landet som har vert frimurere? Der er ikke få, eller kan noen motsi meg her? Hvem kan forklare at dette skjer hver gang det skiftes ut statsråder i også denne regjeringen, som har skjedd like fort som man skifter oljearbeidere i Nordsjøen – nesten?

Det er ikke uten å legge øynene helt igjen at man ser denne «frimurer-ringen på høyre langfinger», når man ser ditto statsråder fremtre i tv-ruten?? Hvorfor kan ikke den ordinære mann også tiltre uten at man mener at det trengs en frimurer i flere statsrådsstillinger? Er det slik å forstå at Erna Solberg er den statsministeren som har brukt flest frimurere i sin regjeringstid?

For ikke mange dagene siden så fikk man en indikasjon på at disse «frimurerne», har egne hemmelige koder i et slags «fingerspråk» som skal ha visse betydninger. Selv i etterretningen finner man slike elementer. Selv Hr. Sjøvold har en slik ring på høyre langfinger. Det er litt merkelig å være i nærheten av slike mennesker som bærer slike ringer. Dette får en viss betydning for både naboskap og forhold til dette mennesket.

Man ser holdninger som er langt fra hva menig mann vil te seg i en sammenheng, og man ser også slike «ringmerkinger» av mennesker i flere andre sammenhenger også hos noen få journalister, tenk det. Særlig de som ynder å stikke seg frem i en tv-sending? Denne okkulte samlingen av menn som man ser ikke har samme holdning til dagliglivet heller slik som oss vanlig levende, eller hvor noen dameordener har den samme holdningen til mennesker rundt seg, som ikke har tilhold i slike losjer. Tenker på damelosjiene som Maria-losjen og Ragnhild-losjen. Fellesnevneren heter bildergbergere og disse er langt fra fredelige mennesker?

Ellinor Nerbø