Hytte/fritidsboligsalget på nedtur??

Publisert 12.5.2023
Foto: Colourbox

Langt ifra, selv om noen påstår dette. Noen steder faller det , andre steder ser det ut for å øke i pris. Se NordSalten Avis, så ser man at dette for noen får heldige utfall om man skal si det sånn. Noen får gevinst , andre ligger i ro med salget sitt, ligger å vugger i havskorpa til salget av slikt tar seg opp, altså avventer sitt salg.

Dette er eiendomsmeglerne som har skylden i uansett hvordan man snur og vender på det, for det er disse som fastsetter verdiprisen på salgsobjektet uavhengig av tilstanden på saken. Når man har sett at et kråkereir midt i skogen gikk for flere millioner som bare var å brenne opp og man så at megler prissatte det sånn, da må man bare le. Det finnes flere slike ute i markedet har man sett. Man må bare le, annet kan man ikke.

Jeg sier noen ganger at siste idioten enda ikke er død når man ser hvordan man priser i markedet noe som skal selges eller kjøpes. Man må legge ut for salg før noen kjøper, men så er det da dette med den rette verdien også da som settes av, nettopp en eiendomsmegler som skal ha profitt av dette salget.

Ellinor Nerbø