I Jordens indre

Publisert 7.2.2023
Foto: Colourbox

På slutten av 1940-tallet, like etter at USA hadde sluppet de første atom-bombene over Hiroshima og Nagasaki, var den amerikanske admiral Byrd på oppdrag ved Antarktis. I følge høyst troverdige kilder (History/YouTube) var han på rekognosering inne på fast grunn. Med ett var han omringet av tallerkenformede luftfartøy som geleidet ham innover mot et fjellmassiv. Han ble ledet inn gjennom en gigantisk grotte i fjellet, og det som møtte ham der, var frodige busker og trær, og solskinn på uforståelig vis. Fartøyene ledet ham gjennom den lange og opplyste grottelignende tunnelen, og åpningen i den andre enden gjorde ham svært overrasket: Fra åpningen så han utover en stor, velordnet by, der de særegne husene og skyskraperne var bygget av krystall.

Et samfunn under jordoverflaten bestående av vennligsinnede romvesener og deres koloni, hvis teknologi ligger langt over menneskelig forstand. De som tok imot ham, fikk ham til å forstå at deres store bekymring var at menneskeheten kunne ødelegge seg selv og planeten ved bruk av atomvåpen. Derfor denne basen under Antarktis. Dette var altså ca. 1949, og meget mulig finnes flere i dag, over hele kloden. Mange steder har folk filmet ufoer som tilsynelatende flyr rett mot fjellvegger og forsvinner. I Norge kjenner mange til Hessdalen…

Nevnes bør også, at NASA lar Månens bakside være i fred, da de nå vet at aliens har en liknende base der. Og jeg tilføyer at Adolf Hitler hadde planer om å bygge base på fastlandet i Antarktis, men da skipene nærmet seg kysten, ble de kjeppjaget til å returnere av en hærskare med hissige ufoer (Uidentifiserte Flygende Objekter). (Jfr. History TV).

Admiral Byrd returnerte til USA, hvor myndighetene gav ham streng ordre om å holde kjeft om sine opplevelser i Antarktis. Ettertiden har likevel klart å få fatt i så vel dokumentasjon som filmklipp. Et faktum er også, at det gjøres stadig økende ufo-observasjoner over USAs hemmelige atomvåpen-siloer og anlegg i amerikanske ørkenområder, bl.a. det kjente og mystiske Area-51 i Utah. Også i Russland blir liknende installasjoner overvåket av våre beskyttende venner fra rommet. Det bør vi egentlig være glade for.

Terje Haugom, entusiast.