Idiotiet ser ingen grenser når alvoret siger på

Publisert 12.9.2023

Denne gangen slo høyre-vinden til for fullt og ble en solid valgvinner. At AP gikk drastisk bakover og fikk en bakoversveis samt at INP kom fem i lyset slik de gjorde, og at FRP også holdt en god stand, er ikke så unaturlig – egentlig.

Det jeg nå etter dette ikke klarer å se, er jo at de små (andre) ikke ser er jo at de sliter og kommer til å slite svært mye for å bli hørt. En i Kristiansand fikk seg en på trynet så det sang. Det samme med partiet Alliansen.  Hva skal man med disse når de ikke har noe som fenger en velger? Men, når det er sagt, så ser man også at Frp får en del av ordførerne, men hvordan vil det slå ut? Jeg ser ikke at «tilstander» i ditto kommuner blir bedre av den grunn?

Helseutfordringene i kommunene blir prikk lik dagen i går uansett, det samme med skoler, barnehager, industri. Heller ikke barnevernet blir mer menneskelig i uoverskuelig fremtid er min spådom. Sann mine ord! Eldreomsorg blir det heller ikke forbedringer på, og folk blir ikke tatt på alvor, pårørende blir ikke hørt, og heller ikke de eldre selv uansett hvem som styrer.

Det er kun taburettene som teller og hva det gir den enkelte politiker, for «til lags åt alle kan ingen gjæra» samme hvem som velger hva. Jeg er fristet til å si det slik: «Idiotiet ser ingen grenser når alvoret siger på». Derfor satt jeg heller hjemme og lo av hele valget.

Ellinor Nerbø