Israel okkuperer ikke en millimeter av andres land!

Publisert 19.1.2017

Av Wilfred Høsteland
Foto: Colourbox

Historieløs Børge Brende. Han er jo selvsagt ikke den første norske utenriksministeren som har vist totalt historieløshet m.h.t. Israel. Det har vært en felles tilstand både for AP’s  u- ministre som Høyres. De snakker om ulovlige bosetninger i eget land,- om at Israel okkuperer «palestinernes» land,- den «anekterte» delen av Jerusalem, osv. Tre svarte løgner! Hvem har erklært disse tre sakene som facts? Jo et araberdominert FN – godt fulgt opp av en lang rekke andre antisemittiske stater – bl.a. Norge, – som allerede for flere år siden ble omtalt som Europas mest antisemittiske land! Men det er jo også «takket være» norske medier – ikke minst!

Midtøstenkonferansen i Paris om Midtøsten – altså konflikten mellom Israel og fantasistaten Palestina, – er enda en dolking i ryggen på Israel og jødene. Og Norge følger villig med – kanskje fordi det er «in» å drive historieforfalskning overfor Israel og jødene. Det er offisiell norsk politikk å hyle med de antijødiske ulvene uansett om det er løgn eller ikke. Børge Brende burde ta seg litt tid når han kommer tilbake å lese litt historikk om Midtøsten – og spesielt om Israels situasjon gjennom tidene, – hvordan jødene gang på gang ble drevet bort fra sitt eldgamle hjemland Israel. Det var terrorkongen Yassar Arafat som oppfant staten Palestina og det palestinske folk. For dette har aldri eksistert i virkelighetens verden. Men Norge ga fredsprisen til terrorkongen, og da må man jo tro ham? Arafat serverte jo tidenes løgn da han sa at han var palestiner! Han var egypter – er det også Palestina?

Israel okkuperer ikke en millimeter av andres land, men store deler av det opprinnelige Israel er enda okkupert av flere araberland. Det er sannheten! Børge Brende henger seg selvsagt også på den såkalte tostatsløsningen. Helt greit det at de araberne som i dag er bosatt på Israelsk kjerneland på den såkalte Vestbredden og Øst-Jerusalem får sitt eget land, – der er mer enn nok land å bosette seg på i alle Israels fiendtlige arabiske nabolands områder! Der kan de sikkert få et lite landområde som de kan kalle Palestina.

Jeg hører blant flertallet som er skeptisk til hva USAs nye president Donald Trump vil finne på. Men der er ett lyspunkt som er viktig; – Han stiller seg i rettferdighetens navn på Israels side, og vi får da gå ut fra at USA ikke lenger blander seg inn i Israels inder anliggender – som også omfatter Øst Jerusalem og «vestbredden» – altså jødiske Judea og Samaria! Som Høyremann kan det jo hende der også er håp for Børge Brende å få opp øynene for den histiorieforfalskning han også tydeligvis er blitt offer for. Kanskje Donald Trump i hvert fall kan lære Børge Brende noe nyttig nettopp der? Så Israel kan sikkert etter 20. januar rolig og trygt fortsette å bygge og bosette seg på sine gamle områder. Det er ikke ulovlig å bygge på egen tomt! Det er nemlig nettopp det israelerne hittil har gjort!