Jeg fant henne til slutt

Publisert 15.8.2022
Fotos: Colourbox/Sfm-no

Det har kommet opp mange stygge saker mens Samfunnsmagasinet har hatt ferie, men en sak, en hyggelig en sådan, skal jeg skrive om. For ca. 55 år siden traff jeg på en kvinne i Tromsø som sendte sin pil mot meg og traff, men jeg var en landkrabbe som ikke var bra nok, så hun ble tvunget av familien sin å slå opp. Det knuste meg og det forkortet militærtjenesten med 6 mnd. for min del, men jeg var ikke bedre enn at jeg degraderte meg selv til, kun en venn som stakk og besøkte henne flere ganger i Stavanger og før det en gang i Kristiansund.

Som følge av det som kom nemlig taxikrigen, der jeg krevde en opphevelse av taxi monopolet, den krig som varte i flere år, der taxi systemet betalte det offentlige for beskyttelse mot slike som meg, men jeg vant denne krigen, men ikke uten skader. Jeg giftet meg 3 ganger, for å prøve å komme videre med også da 3 sønner, med like mange skilsmisser. Det er et ordtak so sier, alle gode ting er tre, med det fjerde skal det skje.

Nylig hadde jeg en drøm. Denne drømmen fortalte meg at jeg skulle lete opp hun jeg ble betatt i, mange år tidligere, som jeg fremdeles hadde følelser for. Jeg hadde drømmen tre netter på rad og det så jeg som ett tegn at jeg skulle bruke mine evner som detektiv og fant henne i Oslo og selvfølgelig etter at jeg hadde flyttet til Sverige, men jeg fant henne og det var det viktigste for meg, men nå har vi blitt gamle, hun 74 og jeg 75.

Hans