De jobber for «barnas beste»!!

Av Per Einar Guthus
Illus.foto: Colourbox

De vet hva barn virkelig trenger. De vet at å holde barn borte fra sine foreldre, sine søsken, sine fettere, kusiner, sine venner og skolekamerater, er det beste for barna, og at barna vil takke dem senere. De vet at familier er overgripere, som slår, lugger og ønsker barn alt vondt. Fosterfamilier er det beste som finnes.

De vet at familier lager sår i barns sjel, og derfor nekter barn å være sammen med sine foreldre. De vet at samvær 2 x 2 timer i året med tilsyn, ofte det maksimale et barn kan tåle av slik destruktiv kontakt med sin biologiske familie. De vet å tukte foreldre, og tvinge dem til å innrømme de feil som barnevernet har funnet ut. Og forteller barna hvor ille foreldre de har.

* De vet å sette barna opp mot familiene, og gi barna falske minner.
* De vet å bruke uthaling og tid mot familiene, og tilknytningsprinsipper.
* De vet å miste dokumenter som taler familienes sak.
* De vet at å lyve i retten, ikke har noen konsekvenser.
* De vet å gjøre avtaler, som betaler seg godt.
* De vet å skaffe seg advokater uten moral og etikk.
* De vet at kommune og statskassen er åpen, når barn «lider» og trenger hjelp.

De kaller seg «barnevern» og dette har de lært på skole og i praksis. Barn og foreldre over hele landet, vet også hvordan barnevernet nå fungerer mange steder, og takker barnevernet på sin måte. De takker barnevernet for den barndommen de frarøvet dem, og alle timene med savn. De har mistet troen på rettssystemet, og takker samfunnet på sin måte. De har skjønt at det ikke nytter å snakke med Dem.