Jødehatet sitter dypt i visse kretser

Publisert 22.5.2018
Av Wilfred Høsteland
Foto: Colourbox 

En representant for SV på Stortinget ytrer ønske om en ny og mer pro-palestinsk holdning fra norske myndigheter, ifølge nyheter 15. mai. Dette ønsket fremsettes etter all uroen ved Gazastripen i forbindelse med USAs anerkjennelse av Jerusalem som Israels sanne hovedstad og USAs flytting av ambassaden til hovedstaden.  Noen dager før, kunne man i noen aviser lese at jødehatet sitter dypt i norske sosialistiske kretser. Ja det er jo ikke noe nytt, ettersom nazismen jo hadde sitt opphav i Hitlers nasjonalsosialistiske arbeiderparti. Eplet faller som kjent ikke langt fra stammen!

Norske sosialister har jo i etterkrigs-årene nærmest kavet livet av seg for å plassere nazismen på ytterste høyre fløy. Samme tendensen ser man også fra sosialistisk hold i andre land.  Dette gjøres nok fordi at kommunismen fra før av, var en mer enn stor nok belastning for venstresiden – om nazismen også skulle plasseres der. Likevel nytter det ikke å snakke bort eller benekte at nazismen egentlig har sitt opphav på venstrefløyen. Hitler hadde møter med muslimske ledere i Midtøsten under krigen – de var begge like interessert i å utrydde jødene.

Og den gedigne verdensløgnen om at «palestinerne» ble jaget bort fra sitt gamle land i 1948, brer enda mer om seg i disse dager. «Israel okkuperte Øst-Jerusalem etter seksdagerskrigen i 1967» er en del av denne løgnen. Fantasilandet «Palestina» er en annen del av løgnen. NRK driver for tiden en nærmest ekstrem propaganda om Israels såkalte okkupasjon av Øst Jerusalem og den såkalte vestbredden – som alt sammen er eldgamle jødiske områder. Men det lukker NRK og venstresiden øyne og ører for. Det smaker dem ikke å bli konfrontert med en sannhet som ikke stemmer overens med deres egen forkvaklete historikk. 

Og – så har vi atter en annen del av denne løgnen – at staten Israel ble opprettet i 1948. Den ble gjenopprettet i 1948 etter at jødene igjen var blitt drever bort fra sitt flere tusen år gamle land! Det vil heller ikke norske medier høre snakk om. Nyhetsoppleserne i norsk TV melder med alvorlig mine hvor mange «palestinere» som de siste dagene er drept og skadet, mens de stener Israelske soldater som rettsmessig vokter sine grenser. At liv går tapt er selvsagt ille, men faktum er jo at denne steinkastende pøbelen jo egentlig ber om det selv slik de går frem!  De vet at de kan bli skadd og drept – da blir de vel egendefinerte martyrer. Pøbel er jo det rette ordet.

La det være slått helt fast en gang for alle at venstresiden/sosialismen er nazismens sanne etterfølger og oppfølger. Jødehatet sitter dypt i de kretsene og sprer seg derfra som en djevelsk pest!