Klarer de aldri å lære?

Publisert 7.2.2022
Foto: Colourbox

Så skjedde det atter en gang. trær som velter over linjenettet og strømmen blir borte …. Klarer de aldri å lære?  Eller er det faktisk sånn at de ikke har nok folk med motorsag som kan felle trær som er nærmere linjenettet enn tretti meter langs linjenettet?? Alle vet (selv strømselskaper at vinter og snø, storm og torden kommer årlig??

Har de glemt at det er noe som heter værmelding??? Da bør man vite at været kan man forberede seg for at ikke gjør skade, og ikke mer enn nødvendig?? Men kanskje har de «forsikringer» de skal hente noen kroner fra om noe går skeis?? Ikke vet jeg, men det er da ikke oss vanlige folk som engang får en forsikring om man prøver aldri så mye..

Når man får meldinger om vær så får ,am beskjed om å sikre det man har, likevel så forekommer det hvert eneste år at skader oppstår på grunn av «værsituasjonen», også denne gangen. Man fester eller sikrer ikke slikt som trampoliner, noen får den helt inn i stuen?? Hvorfor ikke sikre den FØR været setter inn?? Hvor tankeløse kan folk være… Men like tankeløse er også strømselskapene mener nå jeg når man ikke får til å bruke en motorsag??

Ellinor Nerbø