Kleppe: Støre må fratas «gullkortet»

Publisert 30.10.2021
Foto: Colourbox

Statsminister Støre må fratas gullkortet før han ankommer klimatoppmøtet i Glasgow. Norske velgere ble igjen ved stortingsvalget i høst grundig lurt av stortingsglobalistene bare se på hva: Acer og klimahysteriet har gjort med strømregningen til det norske folk. EU-imperiet og klimahysteriet har forgiftet den norske offentligheten, og gjort politikken mer konform, autoritær og ensrettet.

Siste nytt nå er at statsminister Støre, som er på vei til klimatoppmøtet i Glasgow, vil doble milliard støtten fra: 7 til 14 milliarder norske skattekroner til klimafinansiering av korrupte U-land. Mange velgere føler derfor med rette: Frustrasjon og avmakt over de 169 globalistene. Ja, jeg vet at det finnes noe hederlige unntak av den ny innvalgte stortingsrepresentantene, men fakta er at de fleste er: klimahysterikerne og EU-supporterne, som beklagelig ikke setter Norge først.

Demokratene som alltid setter Norge først vil selvsagt forsett den viktige kampen mot globalismen og overnasjonalitet – og heldigvis så strømmer folket til. For er det én ting gode nordmenn liker, så er det folkelig fornuft. Og er det en ting de misliker, så er det å bli lurt opp i stry av: Politisk valgflesk, dresskledde vindkraft-selgere, åpne grenser, grønne klimaprofeter med fletter og fanatisme, og media som lover oss ingeniører og tannleger fra mena-land, bare vi åpner grensene og lommeboka til Norge.

Ingen propaganda fra media kan skjule sannheten lenger: Globalismen har feilet fullstendig. Hvor grundig globalismen har feilet, skjønner man når man studerer hva som skjedde da Europa ble truffet av covidviruset i 2020. Hva var det første stortingsglobalistene grep til? Jo, de hasteinnførte nasjonale tiltak og stengte grensene til Norge. Ja, alt som stortingsglobalistene sa var umulig under masseinnvandringen i 2015, ble nå brått løsningen og redningen for Norge.

Stortingsglobalistene som styrer Norge, er et lite ekkokammer av elitister, som selv synes de er superflinke, ønsker seg jobb i EU, og synes de styrer Norge på en glimrende måte. Jeg synes for egen del at de er en lukket gjeng med altfor mange: Inkompetente, virkelighetsfjerne snobber, som ikke setter det norske folk og Norge først – i sitt viktige politiske virke.
Vidar Kleppe
Bystyre og fylkestingsrepresentant for Demokratene