Kleppe: Vil ha slutt på finansiering av utenlandske kriminelle

Publisert 22.4.2022
Foto: Colourbox (Innfelt: Privat)

Nå må det endelig bli slutt på at Norske EØS-milliarder finansierer utenlandske kriminelle. Viste du at Norske skattepenger gjennom EØS-avtalen går til å finansiere et system som i utøvende og praktisk politikk – gir kriminelle EU og EØS- borgere, fri adgang til Norge.

Da sier det seg selv at EØS og Schengen-avtalene må sies opp – da disse avtalene fratar Norge som en selvstendig og fri nasjon å bestemme over hvem og hvilke mennesker, som kan få komme til Norge. Det er derfor etter min mening helt utrolig at EØS forkjemperne på stortinget i AP, Høyre, FrP, KrF og Venstre, enda ikke forstår alvoret i dette.

Min løsning på dette er selvsagt at Norge snarest mulig må si opp EØS og Schengen-avtalen – og heller få på plass frihandelsavtaler som vil være til gavn for Norge og norske folk – der norsk lovgivning vedtatt av stortinget skal bestemme.

Demokratene kan ikke lengre godta at det norske folk skal la seg diktere av «EU-pampene» i Brussel. Derfor må EØS-avtalen sammen med Schengen og ACER avtalene snarest sies opp. Viste du forresten at EØS-avtalen: Kan sies opp med ett års varsel?

Å si opp disse håpløse «husmannskontraktene» er en meget viktig sak for Demokratene – partiet som alltid setter Norge først.

Vidar Kleppe
Bystyre og fylkestingsrepresentant for Demokratene