Klima-hysteriet er blitt en psykose

Publisert 21.2.2020
Foto: Colourbox

Undertegnede er ikke med på Facebook, men støtter fullt og helt den kampen mot klima-hysteriet han har startet der! Lynraskt har hans syn fått 63.000 følgere mandag ettermiddag. Dere som er enige i at endringer i klimaet på Jorden i all hovedsak skyldes naturens egen gang, og at vi mennesker har bidratt til endringene i svært liten grad, – heng dere på!

Klima-hysteriet er blitt en psykose, drevet fram av folk som Miljøpartiet De Grønne (MDG) og andre fra venstre-siden i politikkens verden. Hadde Asbjørnsen & Moe levd i dag, ville eventyret om det bitte lille landet i nord som skulle redde verden, blitt tidenes mest utrolige eventyr! Med utopiske utslipps-kutt, tvangsstopp for salg av driftssikre og pålitelige biler – selv om de forurenser mikroskopisk i forhold til batteri-bilenes CO2-fotavtrykk! Fly-skam, kjøtt-skam, fossil drivstoff-skam, plast-skam, leve livet som før-skam, det psykotiske og propaganda-kåte klimapanelet, og MDG-trollet med minst tre hoder – osv. osv. Norske Folkeeventyr hadde fått en artig og fullstendig virkelighets-fjern kollega i samlingen! Men – takk og lov – eventyrene om Askeladden, Smørbukk og Pannekaken har heldigvis et snev av realisme i seg!

For lesere som fulgte med i naturfagtimene på skolen, og kanskje har sett litt om naturvitenskap og Jordens historie på nettet – eller i tidsskrifter og fagbøker -, vet veldig godt at det har vært både varme og kalde perioder i klodens historie. I gruvene på Svalbard grov nordmenn ut rike forekomster av kull – fra den tid det var tropisk regnskog der. Og i bronsealderen var det både fuktigere og varmere på kloden enn nå. Og det har vært skiftende perioder med istid. Breer vokste, og de krympet. Og mennesket forholdt seg til det som var. Uten panikk!

I vår tid er det populært å sette i gang masse-hysteri og ditto suggesjon. Noen klarer å få folk og politikere til å tro hva som helst. Mht. klima, har de «grønne» klart å overbevise styre og stell om at Jorden er flat. Eller noe i den retning. Godt at vi har folk som Knut Amundsen. De som støtter ham, har et sunt og realistisk forhold til den verden vi lever i. Vil du være med, så heng på! Så hjelper vi hverandre i kampen for å få de folkevalgte ned på jorden igjen! Klima-kutt og klima-propaganda er som luftslott, i landet Utopia!

Terje Haugom, samfunnsdebattant.