Klima og miljø ekstremistene

Publisert 4.9.2017

Av Terje Haugom
Politisk kommentator for Moderatene
Illustrasjonsfoto: Colourbox

Din stemme ved valget kan være en perle! En avgjørende, liten detalj, som kan ha betydning for de kommende 4 år! Men lar du deg imponere og overtale av Miljøpartiet De Grønne, og så gir din perle til dem, kan det bli starten på slutten for alle nordmenn som er glad i og avhengige av diesel- og bensinbilene sine, i byen og på landsbygda. Kjøpt og betalt for! Lovlig, registrert og forsikret!

Det norske ordtaket «kaste perler for svin» vil medføre at et tanketomt, ensporet, og hjernevasket parti får altfor stor makt og innflytelse! Det norske samfunnet – og verdenssamfunnet for øvrig – er ikke tjent med at klima- og miljø-ekstremister får makt! De har ikke noe annet vesentlig å skilte med, enn forbud, reguleringer, restriksjoner, urettferdige og håpløse bil-avgifter, og vil få Stortinget til å tvinge gjennom at alle skal sykle og kjøre el-bil!

Det natur-historiske faktum at Solen styrer klima-periodene på Jorden, nekter de å innse! ALL elendigheten skyldes oss som kjører bil, og kyr som fiser! Det er så hinsides, at det er til å grine av! Stoler blindt på korrupte miljø-konsulenter!

Velgere! Kast ikke din perle-stemme til diktaturet MDG! Stem på et parti som har et allsidig program for vårt samfunn, og med solid bakkekontakt! F.eks. det partiet som har den mest oppegående partilederen, født på Hamar i 1978! Ingen nordmenn er tjent med et gryende klima-diktatur!