”Klimafiendtlig bilpopulisme”

Publisert 10.2.2020
Foto: Colourbox

Hvem sa det?? Jo, Une Bastholm i MDG! Hun ser nå en mulighet for om mulig (og man kan regne med at det skjer), at hun komme med forslag til en enda høyere bensinpris enn den vi allerede har nå. Kan nok også se for meg at hun har samme tanken om dieselprisen.

Hvor langt har MDG tenkt å gå før man ser at varetransporten kan stoppe opp, og at enda flere firmaer går konkurs som følge av transportutgifter? Hva da med all kollektivtransporten som det samme partiet roper og skriker om som også rammes i samme slengen uten at de ofrer dette en eneste tanke! Hvor dum kan da MDG være? Har de bare sagmugg mellom øra?

For det andre så rammer dette også turismen hele landet rundt. Ingen vil komme for å se våre høye fjell langt inn i våre fjorder og langs vår langstrakte kyst.. For ikke å snakke om det eneste fartøyet som bortimot har vernestatus, og da tenker jeg på den eneste hurtigrutebåten Lofoten som er for en antikvitet å regne som fremdeles farter kysten rundt og aldri stopper nesten uansett vær, men de nyere må ligge i ro så snart det nærmer seg en stiv kuling.

Det er ikke vanskelig å se for seg at Bastholm og resten av miljøhysterikerne ikke har sett lengre enn til nord for Gardermoen, for resten av landet har dem null viten om!! Foreslår at de tar frem en gammel atlas eller et kart og lærer seg geografi før man åpner munnen!!

Ellinor Nerbø