Klimahysteriet må stoppes

Publisert 5.2.2021
Foto: Colourbox
Leserinnlegg.

Demokratene er det eneste partiet som er krystallklare på at klimahysteriet må stanses. De er de eneste som har sett at Keiseren er uten klær og de sier det i klartekst i sitt program:

– Demokratene Vil ta Norge ut av Parisavtalen, og avslutte alle klimatiltak, klimasatsinger, klimaavgifter og subsidier; stoppe fortetting, vindkraft, elektrifiseringen av samfunnet, fjerne klimalover og reguleringer – og avvikle alle offentlige stillinger relatert til klimahysteriet.

I boka Klima Antiklimaks tar Demokratenes nestleder i Oslo Kent Andersen et knallhardt oppgjør med klimahysteriet. «I punchdrunk forundring står nordmenn og ser tyske kapitalkrefter sprenge seg vei i vernet natur, for å sette opp gigantiske vindturbiner – i landet som allerede har fornybar kraftforsyning og et kraftoverskudd. «Vi har ikke noe valg», sier klimafokuserte politikere, men er det sant?»

Demokratene vil i valgkampen prøve å få enda flere velgere til å innse dette hysteriet. Vi har mer enn nok klassisk naturvern å bruke penger og innsats på. Her kan nevnes den enorme plastmengden i havet, kjøp og kast mentaliteten. Støtte opp om gjenbruk på helt brukbare varer osv.

Klimahysteriet har kommet helt ut av kontroll. Nå må noen voksne si ifra. Det vil Demokratene gjøre. Å forby fossil biler innen 2025 er også absurd. Dette vil ramme de lavtlønnede og distriktene og noe som må bekjempes.

Jan-Ove Fromreide
Medlem av Demokratene