KrF og Venstres svik

Publisert 10.11.2017

Av Wilfred Høsteland
Arkivfoto: Colourbox

Disse to minipartiene vil doble flyktningekvoten til Norge. Jeg håper inderlig at denne vanvittige ideen tar enda flere velgere bort fra disse ansvarsløse og likegyldige partiene! Når hørte man at disse partiene ville sørge for en rettferdig ordning m.h.t. pensjonist-tyveriet – slik at dette betydelige problemet for våre egne pensjonister ble i samsvar med gjeldende lover? Aldri! 

Venstres Grande sa endatil for en tid tilbake at pensjonistene fikk vente – nå var innvandrerne viktigere! Det var en fatal uttalelse som sikkert sank Venstre ytterligere ned. Det var i hvert fall en god følge av Grande’s pensjonisthat. Hun har jo sikret seg en solid alderdom ved å sitte på Stortinget og rakke ned på sine egne og leke seg med en elektronisk duppeditt i et viktig møte, som vi alle husker. Snakker om politisk snylter.

Og KrF – Kristelig Folkeparti – der er det bare navnet tilbake. Hvor er den kristne omsorgen for våre egne eldre? Partiet vil kjempe for enda mer import av kriminelle og mer forgiftende islam i vårt samfunn. Hvor langt må disse partiene egentlig gå i negativ retning før resten av deres velgere våkner og ser galskapen? Jeg bare spør!