Kriminelle politikere!

Publisert 3.1.2019
Foto: Colourbox

I EUs regelverk heter det at det gis anledning til å kreve bompenger for å nedbetale en veistrekning, tunnel eller bro. Og – når prosjektet er ferdig nedbetalt, skal innkreving av bompenger opphøre! I EU- og EØS-land skal dette regelsett følges.

Men i EØS- og oljelandet Norge – som er så rikt at bompenger egentlig er fullstendig unødvendig, – opphører ikke innkrevingen av bompenger! De fortsetter! De øker! De eskalerer til allerede ferdige veistrekninger i tusentall, som ble ferdig anlagt for generasjoner siden! Og med stadig flere innkrevings-punkter! Det å ha fossildreven bil i Norge er ensbetydende med å ha fått ansvar for Statens egne forpliktelser! For bilistene betaler slett ikke bare for veien de bruker, men bompenger brukes med den største selvfølgelighet til helt andre ting som maktmenneskene finner på! Og sånn sett er deres utrolige påfunn og prosjekter i beste kriminelle stil! Som i Bergen f.eks., hvor maktmenneskene i Rådhuset ønsker å presse en bybane på folk, – et prosjekt de fleste IKKE vil ha! Det bergenserne vil ha er BUSSER, som er både billigere og mer fleksible! Bybane-strekninger som jager mennesker fra hus og hjem, og som blir «minnesmerker» over «vellykket» politiker-karriere! Akk og ve!

I bompengebyen Bergen er en ny bomring under etablering, som sørger for at ALLE – uansett ungekjøring til barnehage og skole, eller handletur på nærbutikken – SKAL avkreves for bompenger og rushtidsavgift! En SYK og SAMMFUNNS-FIENDTLIG utvikling med minus-fortegn! Bergensere er allerede flyttet fra kommunen….

Demokratene tar sterk avstand fra bompenger. Demokratene ser også at Bompenge-partiet er i vekst. Det betyr at med velgernes hjelp vil det være mulig å få kastet maktmenneskene som er grodd fast i bompenge-religionen og klima-vrøvlet, og få inn politikere som forstår Statens egne oppgaver, og hva Oljefondet skal og bør brukes til, uten å tvinge familiers økonomi i kne! Det er høyst beklagelig at EU-administrasjonen lar norske politikere få fortsette – og utvide den kriminelle geskjeften som bompenge-systemet i Norge er blitt! En politisk skandale! Ingen på dagens Storting ønsker å rette opp den evige fadese! Bilen er blitt Statens beste melkeku, og samtidig den mest utskjelte! Vil vi fortsette å finne oss i dette?

Terje Haugom, Demokratene.