Ku-promp og anna promp

Publisert 27.3.2021
Foto: Colourbox

Det er litt merkelig å se hva partiet MDG har av ønskedrømmer når man ikke skal kjøre bil, spise kjøtt og ikke ha kyr på bås. Hva vil så MDG at barna skal drikke til frokosten om de ikke skal få et glass melk heller? Jeg vet også at de som tilhører dette partiet leser Samfunnsmagasinet så vel som VG. Altså da mener dem at alt av viltsteik heller ikke skal spises??

Hvor mye elg vil få sykdommer som kan gå over til mennesker? Hvordan vil MDG løse en slik gåte??? Men da må man vel også få spørre. Slipper ikke elgen en promp innimellom??? Hva vil MGD gjøre med det??? Skyte elgen og gi oss kjøttspisere et godt måltid??? Hvilke andre ville dyr slipper også en promp??

Antar at det gjør alle dyr, eller tror MDG at så ikke er tilfelle?? SÅ har man det med bil og andre motoriserte fremkomstmidler i jaktsesongen??? Skal man da bruke hest?? Men legger ikke denne etter seg etterlatenskaper, eller slipper en og annen promp?? Selv et hundespann gjør jo det samme?? Det er vel bare en ting som MDG da viser og det heter DUMSKAP.

Ellinor Nerbø