Kun 144 doser Sotrovimab

Publisert 21.1.2022
Illustrasjonsfoto: Colourbox

Da er krever man et svar på spørsmålet om hvem disse dosene er beregnet for? Er det beregnet for statlige «overhoder» som er strategisk i en krise, og resten av folket skal i dette i en skvis?? Altså de som er i en samfunnskritisk posisjon eller?? Resten må nøye seg med Imerversin, eller hva det nå heter.

Noen ganger så kan man lure på de opplysningene man får daglig, og som noen ganger spriker som en trebusk i full storm hvor grenene spriker til alle retninger. Det er ikke lett å lete i jungelen etter hva som til enhver tid er sant i dette spredningsforholdet som man ser er her fremdeles, og hvor smitten løper løpsk for deretter å avta litt: Før det igjen fyker oppover på nytt. FHI som skal følge med i dette sier en ting en dag for så noe annet den neste.

Er det da rart at noen både mister motet og mener at noen lyver etter noter, mens andre gjør så godt man kan og holder seg hjemme så lenge man kan til saken roer noe ned? Andre tar masken på om man skal et ærend hit eller dit, og andre tar på to sånn for sikkerhets skyld. Mutasjoner er det litt vanskelig å gjøre så mye med, men å ta tak i egen «beredskap for om mulig å hindre smitte for seg selv og andre er fornuftig.

Hva angår disse 144 dosene av denne medisinen som her nevnes så kommer neste spørsmål. Blir det innført mer av denne slik at man har et «lager» også for andre, eller er dette kun beregnet for KREMEN i samfunnet? Sitter beslutningsforum med fasiten her også?

Ellinor Nerbø