Lan Marie Berg og MDG

Publisert 25.5.2021
Pressefoto: MDG

Nevnte byråd i Oslo beklager seg over hets, men sier hun er blitt herdet.  Jeg tror sant og si at hun ble herdet lenge før hun gikk til politiet med saken. Dette var omtrent som å knuse en rute med fullt overlegg for deretter å be om beskyttelse fra eieren. Da hun sto frem – nærmest dansende og ropte ut at «jeg elsker bomringen» burde selv hun som den miljø-fanatiker hun jo må sies å være – forstå at dette var en provokasjon – ja nærmest å spytte folk flest mitt i ansiktet! En sann politiker opptrer ikke på en slik måte med et tema som også hun allerede da visste gikk over streken for folk flest. Så her minner jeg om betydningen av konsekvensanalyse – noe jeg tviler sterkt på at Lan Marie Berg og hennes tilhengere egentlig forstår hva er.

Selvsagt er det partiet MDG folk flest nå hater, og det vil vi nok se resultatet av ved neste valg både i Oslo og Bergen. I den grad MDG kan kalles et politisk parti (?) er også dette partiets representanter valgt inn for å tjene folket – ikke for å herse med folk! MDG opptrer direkte frekt og har en nedlatende holdning til den jevne borger. MDG har aldri vist noen vilje eller evne til å tjene folket – slik et sant politisk parti har til oppgave. Jeg tror at MDGs posisjon er et resultat av umodne og enøyde velgere som er blitt forblindet av miljø-hysteriet og som tror de kan redde verden ved å stenge ute bilen fra de store byenes sentrum.

Lan Marie Berge – i likhet med Bergens ditto byråd Bakke – bør forstå at de blir forhatt av de tusener som MDG’erne som opptrer som smådiktatorer og med ideer som er hinsides all fornuft. Da vil folk reagere og av og til gå over streken med sine uttalelser. Dermed sier jeg ikke at personlig  hets er akseptabelt – men jeg har lov å si at det er forståelig! Å bevisst (?) stille seg opp for hugg, må sies å være selvforskyldt!

Wilfred Høsteland