LO opptrer som en antisemittisk organisasjon

Publisert 10.8.2018
Av Wilfred Høsteland
Foto: Sfm.no 

Siste nummer av avisen «Midtøsten i fokus», er både interessant, informativ og skremmende lesning! Her blir man igjen minnet om noe som våre medier tier om – nemlig at LO trapper opp sin kamp for å knekke den jødiske staten. LO har vel gjennom årene berettiget vært en rød organisasjon – når er den blitt rødbrun – med sterkt fargetoning av brunt! 

Det har gått 13 måneder siden LO-kongressen vedtok boikott av Israel – at de vil utsulte og utarme verdens eneste jødiske stat. LO vil altså erstatte Midtøstens eneste demokrati med arabisk stat nummer 23 og muslimsk stat nr. 58. Det ligger følgelig i LOs ondsinnete ånd.  Fri Fagbevegelse har meldt at toppene i LO og forbundene har vedtatt mer konkrete boikott-tiltak og at flere vil komme. Boikotten vil omfatte kultur, økonomi, og en rekke andre områder.

I følge «Midtøsten i fokus» skriver Fri Fagbevegelse følgende: «Norske universiteter, høyskoler og forsknings-institusjoner må ikke inngå samarbeid om petroleums-teknologi med israelske selskaper eller utdannings- og forsknings-institusjoner». Og vi sakser litt mer fra samme artikkel: I 2017 forstod Tyskland at de ikke lenger kunne samarbeide med en palestinsk sportsleder som støtter drap og terror mot israelerne». Og  Fri Fagbevegelse skriver: LO vil foreslå en internasjonal kampanje med fokus på FIFA. Konkret hva det betyr er ikke bestemt. LO viser til at Israels forballforbund bryter FIFAs vedtekter ved å bruke okkupert land. LO vil få med seg Norges Fotballforbund på kampanjen».

Frekkheten og løgnen om Israels såkalte okkupasjon har tydeligvis ingen grenser. LO fremstår kort sagt som en pill råtten organisasjon med rett ut sagt et nazistisk preg. Det bør føre til at en stor mengde våkne og demokratisk innstilte medlemmer forlater LO! Organisasjonen har gjennom årene vært en slags filial av Arbeiderpartiet. Nå fremstår LO mer og mer som en filial av Det tyske nasjonalsosialistiske parti! LO er i ferd med å råtne på rot – noe jeg og mange med meg ikke skal gråte over. Håpet er jo bare at flere og flere av medlemmene innser hva de er medlemmer av!

LO-ledelsen bør for øvrig være oppmerksom på at kjernen i deres mobiltelefoner og PC’er – pluss det mest avanserte vi bruker her i landet av topp moderne sykehus-utstyr, har israelsk opprinnelse! Prøv å klare dere uten disse produktene og unngå sykehus-innleggelse! Jeg vil anbefale å ta kontakt med «Med Israel for fred» i Drammen, og bestille «Midtøsten i fokus», nr. 4, 2018! Da får dere vite hva andre norske medier ikke tør/vil formidle av djevelskap mot jødene og Israel!