Lysfenomener på månen – ikke fantasi eller oppspinn

Publisert 9.9.2019
Foto: Colourbox

«Flere hundre år med observasjoner beskriver en rekke rare lysfenomener på overflaten til vår nærmeste nabo i rommet», forteller nyhetene.

Det er nå en gang slik, at vi må slutte å tro at vi er de eneste intelligente vesener i Universet. NASA har for lengst bestemt seg for å avstå fra ekspedisjoner på månens bakside. Romsonder har tatt bilder derfra som viser at langt mer utviklede sivilisasjoner i Universet har anlagt baser der, og disse skal inntil videre få være i fred. På YouTube finnes et utall videoer og opptak av avanserte romskip som besøker våre nærmeste luftlag, overalt på Jorden.

Søker man på «UFO», har man noe å se på i dager og uker! Romskipene har svært ulike former, er filmet fra turiststeder, byer, fra fly, militærbaser – ja, under alle himmelstrøk. Til og med nærkontakt mellom en servitør og en liten «rom-mann» (humanoid) på et feriested i Syden. Også flere «aliens» er observert i skogholt, i bakgårder o.l. Og dette er ikke fantasi eller oppspinn! Se og døm selv!

Romsonder som har landet på Mars, har også sendt film fra «den røde planeten» som bl.a. viser menneskelignende vesener – humanoider – som følger med på god avstand. At noen der ute – kanskje i Melkeveiens umiddelbare nærhet til oss – er kommet tusener av år lenger enn oss i utvikling – ikke minst teknisk -, er meget godt mulig. Og det som preger den nærkontakt som har vært med oss, har vært fred, forståelse, taushet, og telepatisk kontakt. Altså – vi skal ikke frykte våre naboer utenfra, men ønske dem velkommen – med fred og fordragelighet, og et åpent sinn. Laservåpen hører hjemme i eventyrene.

Terje Haugom