Mat og bensinstasjon!

Publisert 6.6.2017

Av Terje Haugom, samfunnsdebattant
Illus.foto: JH Media

At ikke alle er i stand til å lage seg mat selv, er bare et trist og høyst reelt faktum. Bensinstasjonene er jo for lengst blitt velutstyrte gatekjøkken, så redningen for dem med ti tommeltotter er så absolutt til stede! Varm mat, kald mat, rund mat og lang mat – alt hva hjertet måtte begjære!

Det som er så trist med dette, er at selv der det er to betjente kasser, må den som bare skal betale for bensin eller diesel pent vente i køen på at noen skal få stekt og tilberedt sin løvbiff, kebab, grilldog osv. m/ salat og tilbehør… Og ventetiden kan bli lang, – særlig der det bare er én til å betjene de sultne som ikke evner å lage mat selv, mens ekspeditør 2 har matpause…

Da er det på sin plass å spørre: Er det mulig for oljeselskapene – eller sjefene ved de enkelte bensinstasjoner – å organisere en hurtigkasse KUN for dem som bare skal betale for sitt drivstoff, evt. litt selvplukket sjokolade o.l. – men IKKE bestille mat av noe slag? Når du har tre foran deg i køen som skal ha varm mat både til seg selv og de fire som venter i bilen, snakker vi om en totalt unødvendig tålmodighets-prøve! Dette er en UTING! Noen som er enig?