MDG farer med usanne påstander

Publisert 1.7.2021
Pressefoto:  MDG Thomas Ekstrøm

Jeg vil ta tak i klimaet som påstås av MDG og andre er menneskeskapt. Jeg vil ha fram sannheten og historikken om klimaet. MDG er til og med så gale at de påstår at det å spise oksekjøtt er ødeleggende for klimaet og miljøet på jorden. Saken er en helt annen. Klimaet på jorden har forandret seg hele tiden, og lenge før menneskene kom. Det er månen og solen som står for klimaforandringene på jorden, ikke hvor mye oksekjøtt man spiser, eller hvor mange biler som bruker fossilt drivstoff eller ikke.

Så vil jeg poengtere at elektriske biler forurenser mer enn biler som bruker batteripakker. Å bygge slike biler forurenser. Når disse bilene skal skrotes forurenses det. Batteriene skal lagres. Det forurenser. Det som forurenser minst er kjøretøy som går på hydrogen, men det er det ingen som snakker om. Hva så med jernbanen. Det å sende gods med jernbanen forurenser mye mindre enn å sende gods med tog. Da må tidligere nedlagte jernbanestrekninger gjenåpnes. Nordlandsbanen må moderniseres med dobbeltspor og Nord Norgebanen må bygges.

Så lenge regjeringene synes det er mer stas å sende penger ut av landet, vil dette aldri bli gjort. Få Norge ut av pengesluket EØS. Få dette over til en frihandelsavtale. Gjør som Russland, prioriter, på forsvar, vedlikehold og utbygging av Norge. Mine damer og herrer, ikke la fanatikerne MDG få makt. De vil ikke annet enn å ødelegge landet på sikt. Alt MDG står for er basert på usanne påstander fra ende til annen.

Hans Bauge
Samfunnskritiker