MDG-Lan og hets

Publisert 2.11.2018
Foto: Sfm.no

Ingen synes det er kjekt å bli utsatt for hetsing, trakassering og sjikane. Heller ikke MDG-Lan. En ting er å hetse en sak, noe annet når det går på person. I de tilfeller MDG-Lan er blitt utsatt for enkeltpersoners hetsing, er det nok fordi hun står som eksponent for en sak som irriterer Oslo-bilister langt utover det akseptable.

Men Lan står ikke alene om å la sine klima- og miljø-ekstreme tanker og idéer komme til uttrykk og handling i hovedstaden. Hele Miljøpartiet De Grønne (på folkemunne «de gærne») står samlet bak det som gjør bilister – og særlig diesel-bilister og næringslivs-bilister – så eitrande forbanna. Men fordi Lan framstår som talsperson for MDG, er det hun som blir «syndebukken» eller «skyteskiven».

Det er altså fullt forståelig at det koker over for mange, som faktisk synes at MDG overdriver og plager vanlige folk langt utover det som kan betegnes som akseptabelt! MDG synes å være totalt uvitende om de tekniske nyvinninger som kommer de nærmeste årene. Personbilen er kommet for å bli, og nye motorer, framdrifts-systemer og energi-typer vil prege bilparken framover. Bio-drivstoff er beviselig ødeleggende for moderne motorer – på gamle traktorer, ja, men likevel!

Vil MDG bruke matjorden vår til å produsere stinkende, ødeleggende bio-skvip, når milliarder legger seg til å sove med tomme, skrikende tarmer? Og MDG får rettmessig pepper for de forbud, reguleringer og avgifter som preger sentrale deler av Oslo, og rammer uskyldige personer som prøver å leve sitt liv og utføre sine daglige oppdrag, i jobb o.l.!

Ingen normale mennesker setter pris på slikt utidig overformynderi, og noen lar seg også trekke til det smeller – også i sosiale medier! Så, Lan, du har selv valgt å representere en politikk som vårt norske samfunn mener – på disse områder – er totalt uakseptabel og uspiselig! Er det for ille, bør du Lan vurdere et annet revir!

Terje Haugom, Demokratene