MDG vil ha makt over lettlurte regjeringssjefer og folk flest

Publisert 27.3.2021
Foto: MDG Thomas Ekstrøm

Klimapanelet – som har bestemt hvordan bl.a. den norske regjering skal bestemme ting og tang over hodene på det norske folk, og som MDG har slukt som rå egg, – er faktisk bestående av høytstående diplomater, godt betalte «klima-forskere», og innflytelsesrike personer. Det de har felles, er et høyt ønske om makt og posisjon. For å sikre seg det, går de ut med et budskap om at vi har en menneskeskapt klimakrise. Fordi Klimapanelet nyter høy prestisje, er det ingen sak å få regjeringssjefer i Europa til å bite på, som ørreten på kroken med en feit meitemark! Slik er det faktisk korrekt å beskrive bakteppet for «det grønne skiftet», som vi alle må være med på, og som vi finner en treffende parallell i eventyret om keiserens nye klær.

I Tyskland dannet det seg – på bakgrunn av nettopp samme bakteppe av makt og påstander om klima-krise – en halv-religiøs gruppe som kalte seg «Die Grünen». Deres filosofi og ideologi dannet grunnlaget for at Miljøpartiet De Grønne (MDG) ble stiftet i oktober 1988. Et budskap om hvor mye galt vi mennesker og våre biler gjør mot klima og miljø, har vært det MDG har kjørt på hele veien. Uten å bry seg katten om de konsekvenser deres ideologi påfører folk, et godt og levende handelsliv, et levende bymiljø, og en vekst og utvikling av nødvendig infrastruktur, at bilen er limet i samfunnet, – dundrer MDGs byråder og talspersoner videre med bestemmelser om forbud, reguleringer, stenging, nærmest tvang om å kjøpe elbil, bruke kollektiv transport og sykle. Alt blir bedre når bilparken vår forsvinner, når vi slutter å spise kjøtt, når alle gjør som MDG bestemmer! Og når olje- og gassproduksjonen i Nordsjøen opphører, – vårt primære levebrød!

Alt i kravet om «det grønne skiftet», om «slutt på salg av nye fossilbiler fra år …», bygger på en elites krav om makt over lettlurte regjeringssjefer og folk flest, der en historie om «hvor ille det blir, hvis ikke vi …» går rett hjem hos menigheten som vil lystre yppersteprestene i Klima-panelet, som en hund lystrer sin herre. Det faktum at Solen og Jorden har drevet sitt naturlige samspill i milliarder av år, blir fullstendig glemt og oversett. Vi – norske kvinner og menn som har fornuften i behold, – må ha dette klart for oss ved høstens valg!

Terje Haugom, medlem Demokratene.