Meningsløse demonstrasjoner

Publisert 18.5.2021
Illus.foto: Colourbox

Der ble forleden demonstrert i Oslo og Bergen mot krigføringen i Midtøsten.  Selvsagt var det Israel som fikk hovedskylden.  Hva annet kan man forvente seg når røde og brunaktige organisasjoner som bl.a. den såkalte Palestinakomiteen er med?!

Fakta går nemlig ikke inn hos nevnte «komitè» og dens medløpere på venstresiden. Og hva er så fakta? I korte trekk vil jeg minne om at der har aldri eksistert en stat/nasjon ved navnet Palestina. Følgelig heller ikke noe palestinsk folk. Det er arabere det dreier seg om – et folkeslag som har mer enn nok land i Midtøsten – minst 95% av områdene. De tåler ikke jøder, de hater dem og vil «kaste dem på havet». Men da bør man huske på at jødene har hatt sitt land i tusener av år der hvor de i dag er – pluss at Israel var flere ganger så stort. Det er altså jødene som ble fordrevet gang på gang fra sitt land og frastjålet sitt landområde! Israel okkuperer ikke en millimeter «palestinsk» land. Det er en svart løgn! Det er følgelig gammelt jødisk land som i dag okkuperes, og som Israel gradvis har tatt tilbake litt av.

Men norske medier følger trofast opp sine tradisjoner med temmelig antisemittiske holdninger, og de er ikke særlig nøye med sannhetsprosenten i nyhetene de serverer fra Midtøsten. Alt går som regel i disfavør av Israel.

Det bør være klart at Israel fra begynnelsen av har vært den angrepne parten. Terror-organisasjonen Hamas er vel den feigeste krigspart noen gang i historien. De angriper Israel med raketter skutt ut fra boligområder på bl.a. Gaza-stripen, og ber slik om krig. Israel har selvsagt sin klare rett til å forsvare seg. Hamas vet at da rammes deres egne arabere i Gaza, og de får mer vann på møllen mot Israel og jødene. De vet jo at hver gang de angriper Israel, vil Israel svare flerdobbelt tilbake.  Hamas bryr seg jo ikke om deres egne – inkl. barn – rammes. Det er nemlig god reklame for dem selv. Og verden – inkl. norske medier og andre hjerneløse individer lar seg lure. Israel har i stor utstrekning advart Hamas på forhånd før angrepene for å slik gi dem frist til å evakuere. Har Hamas noen gang advart Israel på forhånd?  Selvsagt ikke.

Vi har sett fra tidligere kriger i området at Hamas og andre terror-organisasjoner alltid har hatt sine våpenlagre og utskytnings-steder både i boligblokker og i andre sivile bygninger. Da må de også regne med at sivile blir rammet. Sivile brukes altså som skjold av Hamas. Kan det bli mer råttent? La oss bli spart for flere norske demonstrasjoner – og la kritikken bli rettet mot dem som virkelig driver terror mot sivile – nemlig de såkalte «palestinerne» – altså Israels arabiske naboer!

Wilfred Høsteland