Menn har ingen rettigheter i Norge lengre!

Publisert 4.120.2023
Illustrasjonsfoto: Colourbox
Ytring/Innsenders mening!

Vanviddet som starter da kvinner forlangte stemmerett er nå fullendt. Menn har i dag, i praksis, INGEN rettigheter lengre. Menn er skyldig utelukkende fordi en kvinne hevder han er det. Bevis er unødvendig! Det faktum at han er mann er bevis nok i seg selv.

Oppskriften er enkel:

  1. Legg en mann for hat
  2. Trakasser ham
  3. Få ham til å jage deg vekk
  4. Anmeld ham
  5. Politiet henlegger saken uten å lytte til mannen
  6. Politiet forbyr mannen på komme i kontakt med deg
  7. Fortsett trakasseringen
  8. Politiet sperrer mannen inne i fengsel, simpelt hen fordi han er mann.

For 20 år siden holdt jeg på med brett- og kortspill på ungdomsklubben, for barn og unge. Jeg arrangerte og dømte turneringer, og fotograferte barn og unge på ungdomsklubben, og hadde en liten gjeng med unger som jeg hadde god kontakt med. I dag, 20 år senere, kan jeg ikke forstå meg på menn som tør jobbe med unger. Vet de ikke at de risikerer livet sitt?

Alt som trengs, er at én unge eller en mor misliker deg. Du trenger ikke ha gjort noe som helst. Det spiller ikke engang noen rolle hvor mye du enn plaprer som en plaprepapegøye at du støtter feminisme. Når én legger deg for hat, er livet ditt over! Du kan like godt drepe deg selv.

Det nytter ikke å gå til Politiet. De hører ikke på deg uansett. Du er tross alt bare en mann, et defekt menneske uten verdi og uten evne til selvkontroll. Du blir definert som farlig, simpelt hen fordi du er mann. Spiller ingen rolle at du aldri gjør en flue fortred. Spiller ingen rolle at du bare vil være i fred. Spiller ingen rolle at du aldri med vilje har gjort et barn eller en kvinne noe vondt, ei heller at det er noe du aldri kunne tenke deg å gjøre. DU ER MANN! Dét er alt som teller.

Og ikke forvent at du vil kunne få noen støtte i retten. Norsk rettsvesen er gjennomsyret av feminisme, og de fleste dommere, kvinner som menn, er tilhengere av rettsprinsippet om at menn er skyldige inntil det motsatte er bevist. Du er skyldig, uansett. Du er tross alt mann! Har du ikke folk som har fotfulgt deg 24 timer i døgnet, 7 dager i uka, 365 dager i året, pluss skuddårsdagen, har du ingenting å stille opp med. Du vil ikke være i stand til å bevise at du er uskyldig. Tar du terrorismen du blir utsatt for til retten, er du garantert å havne i fengsel!

Hjelper ikke å være dødssyk heller. Politiet hører ikke på deg, uansett. Du er bare en mann. Uansett hvor svak du enn måtte være, så lenge du kan stå på beina, blir du likevel definert som farlig. Du er tross alt BARE en mann, et defekt menneske, som feminister påstår menn må være siden Y-kromosomet, av enkelte, hevdes å være et defekt X-kromosom.

Så her sitter jeg med over 600 μmol/l kreatinin, et giftstoff samtlige muskler i kroppen produserer, og en verdi som er mer enn 5 ganger høyeste normalverdi for store menn, og AV-fistel i neven, og lurer på om det er noen poeng i å ta dialyse. Det er enda en gang utsatt med en måned, men hva er poenget? Om mannshaterne får det som de vil, er jeg død uansett. Det har vært målet deres i snart 3 år…

Vi, som samfunn, skulle aldri gitt kvinner stemmerett!

Tore L. Tangen