Menn ønskes straffet, særlig av KrF?

Publisert 20.4.2017. Oppdatert.

Illus.foto: Colourbox
Av Norvald Aasen

Minner om Dagsrevyen sitt intervju med Kjell Ingolf Ropstad, KrF den 18.april, 2017. En blir ikke lenger overrasket over å høre politikere som befinner seg i tåkeheimen. Og det har etter hvert blitt for mange av arten som befinner seg der. Han blir spurt av nyhetsoppleseren om politiet i Bergen gjør en dårlig jobb med disse organiserte tiggerne. Og – ja, han mener etter å ha sett reportasjen, at det kan tyde på det.

De som har gjort – som gjør – og kommer til å gjøre dårlig arbeid, om vi ikke klarer og bli kvitt dem ved valg, er politikere. KrF stemte for å la tiggingen foregå, dermed sa de også ja til prostitusjonen og narkotrafikken som følger med. KrF vil straffe sexkjøperne. Altså, når Bymisjonens folk lovlig går ut på gatene og deler ut kondomer til jenter som søker opp, oftest aggressivt, sexkunder, da har jo systemet godtatt sexkjøp! Hva skal jentene bruke kondomer til om de ikke har noen å tre dem på?

Det er en trend i tiden at menn skal straffes, også om de skulle ha behov for sex. Dette ligger i det feministiske mannehatersamfunnet som vi etter hvert er påtvunget å underkaste oss. Det blir som om kjøpmannen har lov å selge brød, men kunden blir straffet for å kjøpe det. Mannen skal straffes for sine normale drifter, mens kvinnene importeres med velvillighet, og legges tilrette for på alle måter slik at de kan bedrive sitt organiserte kjøttmarked.

Vi må håpe og be for at KrF og lignende partiinteresser heller får seg jobb som parkeringsvakter etter valget. Der kan de jo ha en viss kontroll med hvem som gjør hva i bakseter og smug. På Stortinget burde de i alle fall ikke få bli værende.

Redaktørens merknad: Kanskje KrF burde lære seg den nye § 98 i den norske grunnloven. Red.