Miljø-dronning og erke-fanatiker!

Publisert 24.11.2020
Pressefoto: MDG

Når fantasi og tvangstanker blir virkelighet for en politisk ”erke-fanatiker”, blir virkelighetens verden uten mening og verdi. Sånn sett er det synd på Lan Marie Berg (MDG, Oslo). Hennes klima-verden er bilfri, og hvor kun sykler og apostelens hester er tillatt.

Når to slike klima-forskrudde personer møtes og deler drømmer og fantasi-fostre, må omgivelsene rope «Varsko her!» Lan har fått en venn i klimaminister Rotevatn (V), og da må alarmklokkene kime! Idéen Lan har delt med sin likesinnede venn er, at bileiere skal betale avgift til staten for å stå parkert på egen eiendom! Har man hørt på maken til kvasi-tull? Og – for å gjøre idiotien fullkommen, foreslår disse to at storbyene snarest skal bli forbudt for fossil-biler! I det minste skal soner i de større byene være fri for bilister med bensin- og dieselbiler! Som en begynnelse! I Oslo har Lan planene klare for detonering, så gled dere, Oslo-folk! Godtar dere å bli tvunget til å kjøpe batteri-bil, pga. Lans ville idéer? La dere ikke overkjøre av slikt nonsens!

Trossamfunnet MDG bør finne seg en øy langt unna Norskekysten – Novaja Semlja f.eks., – hvor de kan leve ut sine drømmer om et paradis på jord – uten biler! Det er dypt beklagelig at denne menigheten med deres samfunnsfiendtlige idéer har sluppet inn på Stortinget, og infisert flere norske bystyrer, deriblant Oslo og Bergen. De norske menn og kvinner som – med bind for øynene – ga sin stemme til Miljøpartiet De Grønne (Gærne!) ved forrige valg, må tenke grundig gjennom hvilken skade de da gjorde for Norge, og så enten bruke hodet ved valgurnene i 2021, eller holde seg hjemme! Vi – som er glad i byene våre, og i de bilene vi faktisk foretrekker å bruke, – må sette vår lit og vårt håp til at de andre folkevalgte på Stortinget og i kommunestyrer klarer å forhindre de skadene MDG er i ferd med å påføre det norske samfunnet!

Terje Haugom, samfunnsdebattant.