Misunnelse bak heksejakten på en Stortingspolitiker?

Publisert 14.9.2020
Illustrasjonsfoto: Colurbox

Også jeg vil skrive noen ord om denne heksejakten som har pågått lenge nå. Dette er klart den største ukulturen i AP. Denne heksejakten er ikke annet enn mobbing, som påstår at sentralstyre vil ha bort Giske. Giske var da dette startet nest leder i partiet sentralt. Kun fordi han ble observert at han hadde gitt en dame en klem. Så hadde han danset med den dame fra grasrota. Han hadde også flørtet. Det bare forteller hvor utadvendt han er, men jammen skal det bli verre, mye verre. Jeg tror at partileder Støre nærmest var redd at Giske skulle klare å overta roret etter Støre. Hele partiet stinket av misunnelse.

Jeg tror at hele Me Too kom i gang av en gjeng kvinner som hatet menn og de brølte veldig høyt og den stakkars svake mann ble forvirret og turte nesten ikke engang å se på en kvinne. Unntatt noen få. Trond Giske var en av dem. Trond Giske er en meget dyktig politiker. At han nå som følge av at han igjen har blitt dolket i ryggen, har han gått ut av politikken. Så der har AP mistet sin til tider dyktigste politiker. Selv har jeg aldri likt Giske, men det skyldes ikke at han har gjort meg noe, så langt i fra, men som jeg kalte meg selv, da jeg var etterforsker, med stjerne på bryste med inngravert spesialetterforsker i rettferdigheten tjeneste. 

Giske gjorde noe som de flere politikere burde gjøre, menge seg med grasrota. Det å være ærlig, er noe norske politikere ikke vil, eller tør. Det er mer bekvemt å lyve og separere seg fra grasrota. Det virker på meg som at politikerne på Stortinget har blitt enig om at de skal lyve. Det er mer bekvemt slik. På den måten går partiene bort fra sitt eget partiprogram og vi får ett sammensurium av politikk, der politikken er svært lik hverandre. De bare har litt forskjell når ett eller flere partier er i opposisjon og taler hvor dyktige de er. Stem på oss, sies det. Da får alle det bedre. Så Demokratiet eksisterer ikke i Norge. Norge er et parti Diktatur.

Det er bare 2 kategorier som kunne gå ut med disse bekymringsmeldingene. Det er de som var misunnelig på Trond Giske, at han turte noe de andre ikke våget, være utadvendt og flørte, danse når han fikk anledning til det. Dette ble han hatet for. Det står ingenting i loven at en politiker ikke har lov til å gi noen kvinne en klem etter at dansen var slutt. Om noen av kvinnene synes det var ubekvemt, kunne de høflig si at de ikke likte det. Trond Giske er en sjelden politiker som kunne smile til alle. Som jeg før skrev at Trond Giske faktisk er en mye bedre politiker enn Støre.

Jeg mener bestemt at det norske folk bør venne både Høyre, Frp og AP ryggen og heller stemme på ett parti som vil Norge og folket vel. Senterpartiet er ett av de partiene Pensjonistpartiet er det andre. Ikke kast bort deres stemme på de førstnevnte. I så tilfelle vil dere ha partidiktatur. Ta Demokratiet tilbake.

Hans Bauge
Samfunnskritiker 
Tidligere folkets røst