Mot MDG hjelper ingen vaksine

Publisert 10.2.2021
Pressefoto: MDG

Fokus: Religion og politikk.

Når en vrangforestilling, et fantasibilde eller en drøm – blir så levende, og stadig gjentar seg, vil hjernen etter hvert innbilde seg at dette er sannheten og virkeligheten – en psykose er etablert. Når et menneske – i psykotisk tilstand – står fram i offentlighetens lys, og attpåtil vil få andre mennesker til å assimilere den nye «sannheten» og «virkeligheten», slik at det nærmest blir som når misjonærene prøvde å omvende hedningene, da bør røde lamper blinke, og bjeller kime.

Vår tids politiske «misjonærer» har bare ett eneste «religiøst» budskap: Krigen mot «fossil-bilene». Sterke i troen prøver «misjonærene» fra Miljøpartiet De Grønne å tvinge norske bilister til å tro det samme som dem.

Korsfarerne brukte sine sverd for å få folk til å tro på Kvite-Krist. MDG vil skremme folk til å kjøpe el-bil, reise med bane og buss, sykle eller gå. Og for å vinne folket for deres nærmest religiøse overbevisning – psykosen, – vil MDGs yppersteprester tvinge myndighetene til å stenge gater og bydeler for fossil-biler, øke CO2-avgiftene til himmels, private p-plasser skal avgiftsbelegges, olje-virksomheten skal stenges ned, veg-prosjekter skal fryses osv.

Slik vil MDG skape Den nye Jord, et paradis for mennesker som skal leve et liv uten bil, spise grønnsaker og null kjøtt osv. Det mest skremmende – for oss med bakkekontakt, – er at deres halv-religiøse propaganda har fått flere utilgivelige prosenter av velgerne til å tro på dem og deres evangelium. Corona-viruset har fått en langt farligere konkurrent! Men mot MDG hjelper ingen vaksine. De som allerede er smittet, bør søke hjelp før valget! Vi kan ikke risikere at dette smitter over på regjeringen!

Terje Haugom, samfunnsdebattant.