Møte med Dusteforbundet

Publisert 24.7.2023

Helt dust!

Etter mange år som abonnent hos BA og BT sine e-aviser, har BT og over-kikadorene i Schibsted-gruppen funnet på at jeg må «logge» meg på for å få se BTs e-avis. Samme duste-opplegget på FINN.no, hvor jeg har vært kunde i årevis, og med annonser inne.

Helt utrolig at de ikke stoler på sine faste abonnenter! Ikke bare er det med innlogging helt på tryne, men når jeg har lagt inn fødselsnummer og engangskode, så står det med rødt «Feil data innlastet! Prøv igjen!» Som om en ikke kan sitt eget fødselsnummer (11 sifre).

I tillegg hevder allviterne i Schibsted-gruppen at «jeg må bytte nettverk», mitt er «usikkert». Og jeg som sitter med min private, stasjonære PC i mitt eget hjem! Hvor dust går det an å bli!? Flere som har opplevd møte med Dusteforbundet?

Terje Haugom, irritert.