Nå må media ta seg sammen

Publisert 2.9.2023
Foto: Colourbox

Som politisk uavhengig, men over middels opptatt av dagens politikk så stiller jeg meg undrende til at media m.fl. velger ut hvem av de partiene, forutenom stortingspartiene, som skal omtales positivt, omtales negativt, henges ut, fremmes og inkluderes i ulike debatter.

Spesielt lokalavisene i de ulike kommunene der ulike partier under blokken ANDRE stiller til valg. Kommunene burde vel vise at de er inkluderende og for et demokrati, men nei da. Her er det bare å «gunne på» etter egen interesse.

Spesielt legger jeg merke til at ett av de andre partiene nærmest bæres frem på gullstol og det er INP. Jeg har sett dem i debatter og jeg ser til stadighet at de er inkludert der avisene spør partiene om et tema og de kommer opp etter regjeringspartiene eller som en egen artikkel. De har enkelte steder også fått egen blokk allerede, men tilhører da formodlig blokken ANDRE de også, enn så lenge.

Alle velgerne har da både rett og krav på info fra samtlige partier som stiller til valg, men politikerne, med god hjelp av media og da spesielt MSM, begynner vel å skjønne at velgerne mister tilliten til dem. Ikke bare fordi dem til stadighet svikter og ikke står for det de lovet som valgflesk, men fordi det viser seg jo at flere av dem er kriminelle.

Hvor mange ganger har det ikke kommet frem i media at det er politikere som har svindlet til seg det ene og det andre, jukset med ulike reiseregninger o.l, blitt tatt med buksa nede, bokstavelig talt mtp sexuelle tilnærminger og rett og slett simple tjuveri. Og dette går igjen i alle de godt etablerte partiene. Hvordan kan velgerne deres akseptere og tilgi dette valg etter valg, samtidig som de sitter i grupper på nett og skriker ut hvor slemme de samme politikerne er?

Nei, nå må jaggu meg media ta seg sammen hvis de ønsker å bli tatt seriøst. Jeg har kuttet ut mine abonnenter på fler av dem fordi dem sleiker politikerne bokstavelig talt opp etter ræva, de knebler ikke bare ytringsfriheten, men demokratiet også. På tide at folket der ute også ser dette og gir dem en lærepenge. Vær kritiske til MSM og slutt å tro på dagens regjeringspolitikere for selvom de manipulerer og juger lenge nok, så betyr ikke det at det dem sier er riktig.

Ønsker alle et godt og redelig valg.

Med vennlig hilsen
Victor Garcia Johansen fra Lørenskog