Nå må det snart være nok!

Molde. Publisert 31.3.2017

Av Ellinor Nerbø
Illus.foto: Colourbox

Hver eneste dag mottar mange mennesker tilbud om å låne penger fra flere låneinstitusjoner og det ramler inn slike forespørsler. Når man ikke svarer på disse henvendelsene etter en tid, så må vel de som sender ut dette forstå at man ikke er interessert? Men det er ikke bare slike henvendelser man får på samme måten. Dette kan handle om alt mulig som man vil at folket skal «bite på». Alt fra boligalarmer til reisemål kan dette handle om. Selv spill-selskap handler dette om. 

Jeg tror nok at det finnes mennesker som har lav terskel for å bite på denne galskapen som går rett i «luksusfellen» uten å tenke konsekvensene. Selv om de fleste selv må styre sine lyster i dette her, så har vel strengt tatt disse som driver dette et ansvar selv for å forstå at det finnes mennesker som ikke ønsker denne henvendelsen??Det nytter heller ikke å si klart ifra , for de fortsetter bare med andre «ansatte» som forsetter der den forrige slapp?? Det blir liksom aldri stopp?? Jeg for min del reagerer ikke på dette, men er like fullt meget irritert på disse henvendelsene jeg ikke vil ha!! Altså det gjelder å holde hodet kaldt og å ha is i magen.

Noen av spill-selskapene kommer med at «du har vunnet ukens pott», selv om man ikke har foretatt seg noe som helst, det kan handle om opp mot tjue tusen kriner dette handler om som man IKKE har bedt om!! Hvordan man skal bli kvitt svineriet er for noen et mysterium! Det hjelper ikke om man truer med politiet for dette heller.. Så mitt «svar» må vel fortsatt hete å ignorere…