Nå reagerer NAF

Publisert 10.12.2018
Foto: Sfm.no

NAF mener nå at forhåndsinnkreving av bompenger må opphøre. Det er da for pokker ikke for tidlig. Dette burde de kommet med for flere ti-år siden! Mange har etterlyst hva NAF mener om dette i lang tid. I tillegg så maler miljøhysterikerne at gratis kollektivtransport ikke er gunstig slik som man nå skal innføre i Luxemburg som første land i verden?

Er det slik at Luxemburg blir første land ut? Noen mener at man i Spania har denne type reisemåte om man ønsker å reise kollektivt? Hvem har rett i det, en norsk-spanjol eller er dette ikke tilfelle? Noen som har fasiten for en slik påstand hva gjelder Spania i forhold til Luxemburg? Kan komme med et stalltips hva gjelder spørsmålet om dette kunne ha noe for seg i Norge? Nei tenk jeg tror ikke at dette en gang kommer på «forsøksstadiet» da noen i vårt høykostland ikke tør å prøve?

Folk ville nok ha prøvd denne reisemåten, men de som skulle stå bak et prøveprosjekt ser nok ikke vinningen i dette, når formålet skulle være å få vekk en stor del av privatbilismen? Men en ting stusser jeg på. Om man betaler miljøavgifter i søkk og kadaver, blir det mindre utslipp da? Altså, når man setter seg på et fly og betaler avgifter i alle varianter, slipper da flyet ut mindre avgasser da også?

Ellinor Nerbø