Nå er det Vestlandet og Bergen sin tur

Publisert 20.4.2017

Av Terje Haugom, samfunnsdebattant
Arkivfoto: JH Media

Byens store helt for tiden heter Stein Ove Hansen. Med et mot i særklasse hadde daglig leder for Skilt & Dekor AS i Arna (nedkjøring ved ASKO) med seg en bunke med klistremerker med teksten «NOK ER NOK» påtrykket, og dekorerte hele inngangen til Rådhuset i Bergen med disse merkene. Hans aksjon mot bompenger, nye bomstasjoner, nye økninger, og en bybane ingen vil ha, var perfekt utført! Undertegnede skulle gjerne ha hjulpet til dersom jeg var i området da heltedåden ble begått. Men han fikk visstnok litt hjelp av flere fornuftige mennesker. TUSEN TAKK OGSÅ TIL DEM!

«NOK ER NOK»-merkene er velegnet til å feste bak på bilen, og det er bare å ta turen inn til trykkeriet, så får du med også til venner og kjente! Et SUPERT tiltak, som bidrar til å bevisstgjøre oss sløve bergensere – som finner oss i alt «rumenerne» i Rådhuset finner på! Vi blir rundstjålet av de «folkevalgte», bare fordi de har satt seg i hodet at 1) Bybane til Fyllingsdalen og Åsane SKAL vi ha! 2) Bilistene skal finansiere ALT vi i Byrådet synes er bra tiltak for byen, 3) Dieselbilister er fæle folk, og DE må betale mer enn andre, 4) El-bilister er ålreite dyr, og de skal slippe å betale noe som helst! «De andre» skal betale for dem også! Og 5) Erna & Co har gitt oss fullmakter til å gjøre som vi vil! Basta!

I 50- og 60-årene klarte våre den gang så oppegående politikere i Rådhuset å holde Bergen med veier, busser, trikker og trolley-busser! UTEN BOMPENGER! Hvorfor er ikke dette mulig også i dag? Stormanns-galskap!

Bergensere! Dere som synes NOK er NOK for lenge siden, skaff dere klistremerker, og bruk dem! Bilister som er lei og forbannet over «overfor-mynderiet» fra Rådhuset: Dann et parti, still liste ved neste kommunevalg, og sørg for at samtlige «rumenere» i Bystyret blir byttet ut med folk som klarer å fjerne ALLE bomstasjoner, stoppe enhver form for videre bybane-utbygging, og heller satse på busser av variert størrelse! Og folk som kan få Stortinget til å forstå at Østlandet har fått mer enn nok, og at NÅ er det Bergen og Vestlandet sin tur! GODT JOBBET, Stein Ove!