Nå må Stortinget sette Norge først  

Publisert 17.6.2022
Foto: DEM

Norske velgere ble dessverre igjen ved stortingsvalget i 2021 grundig lurt av stortingsglobalistene bare se på hva: ACER og klimahysteriet har gjort med strømregningen og drivstoff prisene til det norske folk. EU-imperiet og klimahysteriet har forgiftet den norske offentligheten, og gjort politikken mer konform, autoritær og ensrettet. Og dette gjennomføres ved å gjemme seg bak den helt meningsløse blodige krigen som Russland har startet mot Ukraina.Demokratene som alltid setter Norge først vil selvsagt forsett den viktige kampen mot globalismen og overnasjonalitet – og heldigvis så strømmer folket til. For er det én ting nordmenn liker, så er det folkelig fornuft. Og er det en ting de misliker, så er det å bli lurt opp i stry av: Politisk valgflesk, dresskledde vindkraft-selgere, åpne grenser, grønne klimaprofeter, bare vi åpner grensene og lommeboka til Norge.

Ingen propaganda fra media kan skjule sannheten lenger: Globalismen har feilet fullstendig. Hvor grundig globalismen har feilet, skjønner man når man studerer hva som skjedde da Europa ble truffet av covidviruset i 2020. Hva var det første stortingsglobalistene grep til? Jo, de hasteinnførte nasjonale tiltak og stengte grensene til Norge. Ja, alt som stortingsglobalistene sa var umulig under masseinnvandringen i 2015, ble nå brått løsningen og redningen for Norge.

Stortingsglobalistene som styrer Norge, er et lite ekkokammer av elitister, som selv synes de er superflinke, ønsker seg jobb i EU, og synes de styrer Norge på en glimrende måte. Jeg synes for egen del at de er en lukket gjeng med altfor mange: Inkompetente, virkelighetsfjerne snobber, som ikke setter det norske folk og Norge først – i sitt viktige politiske virke.

Vidar Kleppe
Bystyre og fylkestingsrepresentant for Demokratene