Naivitet på sitt verste

Publisert 24.5.2017

Av Wilfred Høsteland
Foto: Colourbox

Igjen har vi sett en umenneskelig, råtten og feig terroraksjon – denne gangen mot barn og ungdom i Manchester – også denne gangen –selvsagt – utført av en muslim. Nei, sier vel norske medier – den ble utført av en ekstrem islamist! Og IS kom igjen straks på banen og meddelte verden at det var dem som sto bak.

Bevist om og om igjen

Hva består denne grupperingen som ynder å kalle seg «Islamsk stat»? Den består av muslimer som følger Koranens påbud – som vi ved mange anledninger har fått bekreftet – hvor det pålegges/tillates muslimer å drepe såkalte ikke-troende/vantro og jøder! Så hva kan man vente seg av ondskapens religion – som ble stiftet av en voldsforbryter som i sin frekkhet kalte seg en profet?! Jeg har tidligere nevnt hvor behendig norske medier passer på å bruke benevnelsene muslim og islamist slik det passer dem best. Muslim er den «snille» benevnelsen – Islamist er den ytterliggående – litt mer et slags skjellsord.

Finnes der såkalte snille og fredelige muslimer? Er det dem som står frem etter en terroraksjon og beklager det hele på vegne av Islam? Jeg vil tro at de fleste vil huske diverse intervjuer med naboer til mange av dem som viste seg å være terrorister. Det skjedde altså 11. september 2001, – det skjedde i Boston under maratonløpet, – det skjedde i London etter terroren på undergrunnsbanen, etc.etc. Hva skjedde? Jo at naboer av terroristene ble intervjuet og uttalte forskrekket og omtrent unisont: «Vi kan ikke forstå at slike flotte, høflige, blide, vennlige og hjelpsomme mennesker kunne gjøre noe slikt»! Nei selvsagt ikke. Terroristene vet nok hvordan de skal oppføre seg på forhånd for ikke å vekke oppsikt eller mistanke! Derfor er konklusjonen: Ingen vet på forhånd hvem blant muslimer i nabolaget som plutselig en dag fremstår som terrorister! Det forteller historien klinkende klart. Det er bevist igjen og igjen!

Super naive Obama

Tidligere president Obama og hans regjering var naiv nok til å tro at de klarte å forhandle seg bort fra en Iransk atomtrussel. De trodde tydeligvis at når den Iranske ledelsen lovet å ikke utvikle atomvåpen, så kunne de «selvsagt» stole helt på det! Hvor dum går det egentlig an å bli? Og nå snakkes der om å få i gang et møte mellom USA og Nord Korea etter samme mønster; – å få et løfte fra Nord Koreas spinngale leder og regjering om at denne syke nasjonen i øst skal love ikke å utvikle atomvåpen. Jeg tror ikke der er noen tvil om at både Iran og Nord Korea – som to av verdens verste nasjoner – allerede har velvoksne spirer til atomvåpen som bare krever litt mer tid for å bli fullt ut brukbare også til langdistansebruk!

Vi får stole på at Israel igjen knekker Irans atomanlegg, og at USA tar ditto affære mot Nord Koreas. Å tro på fagre løfter fra de to nevnte krigerske nasjonene og deres ledere vil være verdensrekord i naivitet! Og å la være å stoppe dem i tide vil kunne bli fatalt for hele verden!   Kort sagt – stol aldri på løfter fra totalitære regimer – enten de er muslimske eller kommunistiske! Begge representerer den verste djevelskap som verden har sett – etter nazismen.  Legg naiviteten bort og tenk realistisk – det gjelder også norske medier og politikere!